![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| normálneho zobrazenia je v poriadku iba videá prehrávať a hry ovplyvnená. má moja grafická karta zomrel? vlastne nie je moje, ale môjho stepmothers |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aké grafické karty je to, ste beží najnovšie ovládače?
| |||
| |||
| dont vedieť karty ovládače sú v poriadku a hrala video až do minulého týždňa |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| By mohol byť PSU rovnako.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| aj keď sa jej integrovanou grafikou potom I dont think na jeho PSU ... Možno by ste sa mali scan vášho počítača na prítomnosť vírusov a aké videá sa snažíš spustiť? môj starý PC Windows 98, P2 266MHz, 64 MB RAM a grafickú kartu 2megabajt manipuluje VCD to dobre, ale samozrejme som dont používať už ... |
|
| |||
| |||
| OP uvádza, že sa jedná o grafické "karty" a bolo to v poriadku prv, tak je to samozrejme nie je otázka výkonnosti.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| na comp je starý, pokiaľ viem, a filmy sú len torrented televízne programy a filmy. inštalované vlc a klite len aby sa ubezpečil, že wasn'ta wmp je arse. a to wasn'ta. docela určite nie jeho vírusu. rovnako im to objednať lacné grapics karty a niektoré lepšie ram a dúfať v najlepšie. the've mal toľko problémov s ním. |