![]() |
|
| |||
| |||
| Normal ekrana sadece görüntü geri etkilenen ve oyunlar oynamak iyi. grafik kartı benim öldü? aslında benim değil ama benim stepmothers |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| En son sürücüleri çalıştıran ne ekran kartı, değil mi?
| |||
| |||
| dont Sürücüler iyi kartı bilgileri ve geçen hafta kadar Video kadar oynanır |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU olabilir de.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| iyi eğer kendi entegre grafik sonra da bu PSU düşünüyorum dont ... Belki sen ve virüs bilgisayarınızda tarama hangi videoları çalıştırmak için çalışıyorsun? Eski Windows 98 PC, P2 266mhz, 64MB RAM ve 2MB grafik kartı ancak VCD en iyi ele açıkçası ben kullanmak artık dont ... |
|
| |||
| |||
| OP bir grafik "kart"'s devletler ve performans da açık bir soru daha önce, güzel çalışıyordu.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Zorunlu bir far as I know sinemaya sadece TV programları ve filmler torrented olarak eski olanıdır. yüklü VLC ve sadece olmak arsey WMP wasnt emin olmak için Klite. ve wasnt. oldukça emin olan bir virüs. Yine ve daha iyi bellek ucuz grafikleri kart sipariş edeceğim ve umut en iyisi sohbet. the've ile çok problem yaşamadım. |
![]() |
|
| Bookmarks |