![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| стандартний дисплей штраф тільки відтворювати відео та ігор порушені. моє відеокарта померла? насправді не моя, але моя мачуха |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що відеокарта це, Ви використовуєте останню версію драйверів?
| |||
| |||
| не знаю карти драйверів штрафу і це зіграло відео аж до останнього тижня |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Блок живлення може бути також.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| добре, якщо її інтегрованою графікою то я думаю, Dont свої блоки живлення ... Може бути, вам необхідно сканувати комп'ютер на наявність вірусів і відео, що ви намагаєтесь запустити? мій старий Windows 98 ПК, P2 266 МГц, 64 Мб ОЗУ і 2 Мб відеокарта обробляються штрафу VCD, але я, природно, Dont використовувати її більше ... |
|
| |||
| |||
| ВП держави це графіка "карту", і вона працює до штрафу, так що очевидно, не є питанням ефективності.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Comp це стара наскільки я знаю, і в кіно просто torrented телепередач і фільмів. встановлений VLC і Klite просто щоб переконатися, що Wasn't WMP час arsey. і Wasn't. впевнений його не вірус. в будь-якому випадку їм Gonna порядку дешевих карт grapics і деякі кращого барана, і сподіватися на краще. the've було стільки проблем з нею. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Чорний екран / аудіо Тільки при спробі відтворити відео | підставну особу | General Software чат | 4 | 3 листопада 2009 18:21 |
| Squiggly White Lines Переходячи відтворення відео. | shuabert | Графічні карти & Монітори | 1 | 17 жовтня 2009 05:43 |
| Бідні відтворення відео | RB211 | Мультимедіа & кодеки | 4 | 2 листопада 2008 07:19 |
| Екран стає чорним | katiecoos | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 15 червня 2008 07:49 |
| Чорний екран під час запуску | treman07 | Операційні системи Windows | 18 | 18 травня 2008 15:58 |
| Різьба Інструменти | |
| |