![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Аз може да се получат нови графични карти за Коледа, а аз искам да знам какво мога да тичам. Бюджетът е около AUD $ 200, и вероятно се от магазин, защото има една closeby който продава някои неща доста евтино. Първото нещо, което е вероятно да попитам, ако ми PSU е достатъчно добър ... Ами не знам, но това е, което пише върху стикера върху PSU. Код: Входно AC: 200V-240V 5Hz 4А DC изход: 3,3 V 5 V 12 V-5V-12V 5 VSB 33a 28а 24а 0.5A 1.0A 2.5A Общо мощност 500W. BTW: марката е Amaroo ... Googling намери нищо, така мисля, че това е родово марка, в противен случай то ще бъде по-лесно да се намерят очила.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| получи ново захранване като нищо, което е рисковано, защото не на ампера, но тъй като на марката
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Хм ... Добре, но нямат никакви проблеми, които PSU е най-виновен и съм имал компютър за почти една година. Какво щеше да бъде добра PSU да купите, които биха могли да обработват новите графични карти, тези дни? редактирай: Помня четене някъде, че е PCI-E 16x 1.0 и PCI-E 16x 2.0. Има ли значение, ако дънната платка ми е 1.0 и на картата е 2,0? или ако дънната платка ми е 2.0 и на картата е 1,0?
|
| |||
| |||
| 1. нещо направено от или се продават под Seasonic, пират, PC P & C ги използват, както OEM 2. не, няма значение
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Добре, аз ще гледам, когато се време.