![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου,
Μπορεί να έχουμε και νέα κάρτα γραφικών για τα Χριστούγεννα, και θέλω να ξέρω τι μπορώ να εκτελέσετε. Ο προϋπολογισμός είναι περίπου AUD $ 200, και πιθανώς και μετάβαση από ένα κατάστημα, επειδή υπάρχει μια closeby που πωλεί ορισμένα πράγματα πολύ φθηνή. Πρώτο πράγμα που πρέπει να ρωτήσω αν είναι πιθανότατα PSU μου είναι αρκετά καλό ... Λοιπόν δεν ξέρω, αλλά αυτό είναι ό, τι λέει σχετικά με το αυτοκόλλητο, το PSU. Κωδικός:
AC Input: 200V-240V 5Hz 4A εξόδου DC: 3,3 V, 5 κατά 12 V-5V-12V 5 VSB 33A 28Α 24A 0.5A 1.0A 2.5A Συνολική παραγωγή 500W. BTW: το σήμα Amaroo ... Googling δεν βρήκαν τίποτα γι 'αυτό νομίζω ότι είναι ένα γενικό σήμα, διαφορετικά θα ήταν πιο εύκολο να βρείτε specs.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
λάβετε ένα νέο τροφοδοτικό
θέση σε ότι τίποτα δεν είναι επικίνδυνο λόγω των αμπέρ αλλά λόγω της μάρκας
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Χμμ ... Εντάξει, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα που το PSU είναι υπαίτια και έχω είχε τον υπολογιστή για σχεδόν ένα χρόνο.
Τι θα ήταν ένα καλό PSU που θα μπορούσαν να αγοράσουν νέες κάρτες γραφικών να χειρίζονται αυτές τις μέρες; επεξεργασία: Θυμάμαι ανάγνωση ότι κάπου υπάρχει PCI-E 16x 1.0 και PCI-E 16x 2.0. Έχει σημασία αν η μητρική πλακέτα είναι 1,0 και η κάρτα είναι 2.0; ή εάν η μητρική μου είναι 2.0 και η κάρτα είναι 1,0;
|
|||
|
|||
|
1. τίποτα από ή πωλούνται σε Seasonic, Corsair, PC P & C χρήση τους ως ΚΑΕ
2. Οχι, δεν πειράζει
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Ok, εγώ θα το δούμε όταν έχω χρόνο.