![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Bok,
Možda ću biti dobivanje nove grafičke kartice za Božić, i JA ištanje to znati što Ja mogu trčanje. Proračun je oko AUD $ 200, a vjerojatno uzimajući iz dućana, jer postoji jedan blizini koja prodaje neke stvari prilično jeftini. Prva stvar je vjerojatno pitati ako moje PSU dovoljno dobro ... Pa ne znam, ali to je ono što piše na naljepnici na PSU. Code:
AC Input: 200V-240V DC Output 5Hz 4A: 3,3 V 5 V 12 V-5v-12V 5 VSB 33A 28a 24a 0.5A 1.0A 2.5A Total output 500W. BTW: brand je Amaroo ... Googling pronađeno ništa pa mislim da je generički brand, inače bi bilo lakše pronaći naočale.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
dobili novi napajanje
stavljanjem u nešto što je rizično, jer nisu od pojačala, ali s obzirom na marku
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Hmm ... Ok, ali ja nisam dobio bilo kakve probleme koje je PSU je krivnja i sam imao računalo za skoro godinu dana.
Šta će biti dobar PSU kupiti koji bi mogao nositi s novim grafikama kartice ovih dana? edit: sjećam čitanje negdje da postoji 16x PCI-E 1.0 i PCI-E 16x 2.0. to pitanje ako je moja matična ploča je 1.0 i kartice iznosi 2.0? ili ako je moje matične ploče 2.0 i kartica 1,0?
|
|||
|
|||
|
1. ništa od strane ili prodati pod Seasonic, gusarski brod, PC P & C koristili ih kao OEM
2. Ne, ne smeta
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Ok, ja ću gledati kad sam se trenutku.