![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Én is kapok egy új grafikus kártya karácsonyra, és szeretnék tudni, mit tud futni. Évi költségvetés mintegy AUD $ 200, és talán kapok egy üzletben, mert ott van egy közelben amely értékesíti néhány dolog nagyon olcsó. Az első dolog megkérdezni talán, ha a tápegység nem elég jó ... Hát nem tudom, de ez mit is mond a bélyegen a tápegység. Kód: AC bemenet: 200V-240V 5Hz 4A DC Kimenet: 3,3 V +5 V +12 V-5V-12V 5 VSB 33A 28A 24A 0.5A 1.0A 2.5A Összesen 500W teljesítmény. BTW: a márka Amaroo ... Googling nem talált semmit, így azt hiszem, ez egy általános, a márkák, mert könnyebb lenne megtalálni specs.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kap egy új tápegység hozataláért semmit ez kockázatos, mert nem az amper, hanem mert a márka
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmm ... Oké, de nincs olyan probléma, amely a PSU az ő hibájából történt, és én már a számítógép a közel egy éve. Mi lenne a jó PSU vásárolni, amely kezeli az új grafikus kártyák manapság? Edit: Emlékszem olvasat valahol, hogy a PCI-E 16x 1.0 és a PCI-E 16x 2.0. Nem számít, ha az alaplap 1.0 és a kártya 2.0? vagy ha az alaplap 2.0 és a kártya 1,0?
|
| |||
| |||
| 1. valamit tenni, vagy értékesített Seasonic, Corsair, PC P & C azokat használni OEM 2. Nem, nem számít
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Ok, akkor nézd mikor idő.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 5. augusztus 2009 08:44 |
| Grafikus kártya | jimbo84 | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 29. október 2008 08:44 |
| Segítség a Grafikus kártya ..... | CrazyAce | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 10. december 2007 00:33 |
| RIP grafikus kártya | pete21 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 11. november 2007 16:31 |
| Új grafikus kártya help | MaxWilson | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 9. november 2007 15:36 |
| Téma eszközök | |
| |