![]() |
|
| |||
| |||
| הי, אני עלול לקבל כרטיס מסך חדש לחג המולד, ואני רוצה לדעת מה אני יכול לרוץ. התקציב סביב AUD $ 200, ו כנראה מקבל מ חנות, כי יש אחד אשר מוכרת closeby דברים די זולים. דבר ראשון הוא שאל אם שלי כנראה PSU הוא מספיק טוב ... ובכן, אני לא יודע, אבל זה מה שזה אומר על מדבקה על PSU. קוד: AC Input: 200V-240V DC 5Hz 4A פלט: 3.3 V +5 V +12 V-5V-12V +5 VSB 33A 28A 24A 0.5A 1.0A 2.5A סה"כ פלט 500W. BTW: המותג הוא Amaroo ... Googling מצאו כלום אז אני חושב שזה הגנרית של המותג, אחרת זה יהיה קל יותר למצוא מפרט.
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לקבל חדשה החשמל לשים משהו כי הוא לא מסוכן בשל amps אלא בגלל המותג
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| הממ ... בסדר, אבל אין לי כל בעיה בה PSU הוא אשם ואני כבר היו על המחשב במשך קרוב לשנה. מה יהיה טוב PSU לקנות בו יכולה להתמודד כרטיסי מסך חדשים בימים אלו? עריכה: אני זוכר שיש איפשהו הקריאה היא PCI-E 16x 1.0 ו-PCI-E 16x 2.0. האם זה משנה אם לוח האם שלי הוא 1.0 ואת הכרטיס הוא 2.0? או אם לוח האם שלי הוא 2.0 ואת הכרטיס הוא 1.0?
|
| |||
| |||
| 1. כל דבר שנעשה על ידי מכר או תחת Seasonic, Corsair, PC P & C להשתמש בהם כ-OEM 2. לא, לא משנה
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| בסדר, אני נראית מתי יהיה לי זמן להגיע.