![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Aš gali būti gauti naują grafikos plokštę Kalėdų, ir aš noriu žinoti, ką aš galiu paleisti. Biudžetas yra maždaug AUD $ 200, ir galbūt gauti nuo parduotuvės, nes ten vienas closeby kuri parduoda some stuff gana pigūs. Pirmiausia reikia paklausti, ko gero, jeigu mano PSU yra pakankamai geras ... Na aš nežinau, bet tai, ką ji sako apie dėl PSU lipdukas. Kodas AC Input: 200V-240V 5Hz 4A DC Output: 3,3 V +5 V +12 V-5V-12V 5 VSB 33A 28A 24A 0.5A 1.0A 2.5A Visa produkcija 500W. BTW: brand Amaroo ... "Google" paiešką nerado nieko, todėl manau, kad tai bendrinis prekės ženklo, priešingu atveju ji būtų lengviau rasti specifikacija.
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gauti naują energijos tiekimo pradėti nieko, kad tai pavojinga ne dėl amperų, bet dėl markės
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmm ... Gerai, bet aš dar turiu kokių nors problemų, kurios PSU yra kaltas ir aš turėjo kompiuterį, beveik metus. Koks būtų gera PSU pirkti, kurie galėtų dirbti naujas korteles, šių dienų? Edit: Aš atsimenu kažkur skaityti, kad yra PCI-E 16x 1.0 ir PCI-E 16x 2.0. Ar turi reikšmės tai, ar mano plokštė yra 1,0 ir 2,0 kortelė? arba jei mano plokštė yra 2,0 ir kortelė yra 1,0?
|
| |||
| |||
| 1. kas padaryta arba parduodamos pagal Seasonic, Corsair, PC "P & C naudoti juos kaip OEM 2. ne, neturi reikšmės
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Ok, I'll pažvelgti when I get time.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| Graphics Card | jimbo84 | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 29 spalis 2008 08:44 |
| Pagalba Graphics Card ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 10 gruodis 2007 00:33 |
| PTL video | pete21 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Lapkritis 11, 2007 16:31 |
| Naujas grafikos plokštę Pagalba | MaxWilson | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 9 lapkritis 2007 15:36 |
| Temos įrankiai | |
| |