mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Iegūt jaunu grafikas karti.

Reply

Thread Tools
Old Decembris 7, 2008, 00:57
Donors Group

Default Iegūt jaunu grafikas karti.

Čau,

Es varētu iegūt jaunu grafikas karti Ziemassvētkiem, un es vēlos zināt, ko es varētu palaist. Budžets ir ap AUD $ 200, un, iespējams iegūt no veikala, jo tur ir viens closeby, kas pārdod dažus stuff diezgan lēti. Pirmais, lūdzu, ir iespējams, ja mans PSU ir pietiekami labs ... Nu es nezinu, bet tas ir tas, ko tā saka par uzlīmi PSU.

Kods:
AC Input: 200V-240V 5Hz 4A DC Output: +3.3 V +5 V +12 V-5V-12V 5 VSB 33A 28A 24A 0.5A 1.0A 2.5A Kopējā produkcija 500W.
Tātad, kādi ir iespējams labākais karti es varu saņemt?

BTW: zīmols ir Amaroo ... Googling konstatēts nekas, tāpēc es domāju, ka tas ir brand, citādi tā būtu vieglāk atrast specs.
Old Decembris 7, 2008, 01:20
Donors Group

iegūt jaunu power supply

liekot kaut ko, kas ir riskanti nevis tāpēc, ampēri, bet tāpēc, ka zīmols
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Decembris 7, 2008, 02:53
Donors Group

Hmm ... Labi, bet man nav ieguvuši jebkādas problēmas, kas PSU nav pie vainas un man bija dators gandrīz gadu.
Kāds būtu labs PSU pirkt, kas var rīkoties jaunās grafiskās kartes šajās dienās?

edit: Es atceros lasījums kaut kur, ka ir PCI-E 16x 1.0 un PCI-E 16x 2.0. tas ir svarīgi, ja mana mātesplate ir 1,0 un karte ir 2.0? vai mana mātesplate ir 2,0 un karte ir 1,0?
Old Decembris 7, 2008, 05:10
Donors Group

1. kaut kas, ko vai pārdod Seasonic, Corsair, PC P & C izmanto tos kā OEM
2. nē, nav svarīgi
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Old Decembris 7, 2008, 13:24
Donors Group

Ok, es ņemšu skatīties, kad man laiku.

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.