![]() |
|
| |||
| |||
| Čau, Es varētu iegūt jaunu grafikas karti Ziemassvētkiem, un es vēlos zināt, ko es varētu palaist. Budžets ir ap AUD $ 200, un, iespējams iegūt no veikala, jo tur ir viens closeby, kas pārdod dažus stuff diezgan lēti. Pirmais, lūdzu, ir iespējams, ja mans PSU ir pietiekami labs ... Nu es nezinu, bet tas ir tas, ko tā saka par uzlīmi PSU. Kods: AC Input: 200V-240V 5Hz 4A DC Output: +3.3 V +5 V +12 V-5V-12V 5 VSB 33A 28A 24A 0.5A 1.0A 2.5A Kopējā produkcija 500W. BTW: zīmols ir Amaroo ... Googling konstatēts nekas, tāpēc es domāju, ka tas ir brand, citādi tā būtu vieglāk atrast specs.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iegūt jaunu power supply liekot kaut ko, kas ir riskanti nevis tāpēc, ampēri, bet tāpēc, ka zīmols
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmm ... Labi, bet man nav ieguvuši jebkādas problēmas, kas PSU nav pie vainas un man bija dators gandrīz gadu. Kāds būtu labs PSU pirkt, kas var rīkoties jaunās grafiskās kartes šajās dienās? edit: Es atceros lasījums kaut kur, ka ir PCI-E 16x 1.0 un PCI-E 16x 2.0. tas ir svarīgi, ja mana mātesplate ir 1,0 un karte ir 2.0? vai mana mātesplate ir 2,0 un karte ir 1,0?
|
| |||
| |||
| 1. kaut kas, ko vai pārdod Seasonic, Corsair, PC P & C izmanto tos kā OEM 2. nē, nav svarīgi
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Ok, es ņemšu skatīties, kad man laiku.