![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, I może być uzyskanie nowej karty graficznej na Boże Narodzenie, i chcę wiedzieć, co mogę uruchomić. Budżet wynosi około AUD 200 dolarów i prawdopodobnie uzyskanie od sklepu, bo tam to jeden poblizu który sprzedaje niektóre rzeczy bardzo tanie. Pierwszą rzeczą, aby zadać to prawdopodobnie mój PSU jeśli jest wystarczająco dobre ... No nie wiem, ale to, co mówi na naklejce na PSU. Kod: Wejście AC: 200V-240V 5Hz 4A DC Output: +3.3 V, +5 V, +12 V-5V-12V +5 VSB 33A 28A 24A 0.5A 1.0a 2.5A Razem wyjściowa 500W. BTW: marka jest Amaroo ... Googling znaleziono nic, tak myślę, że jest to uniwersalne marki, inaczej byłoby łatwiej znaleźć specyfikacji.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| uzyskać nowe zasilacz oddanie w tym nic nie jest ryzykowne ze względu na ampery, ale ze względu na markę
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmm ... Dobrze, ale nie ma żadnych problemów, które PSU jest winy i I've had komputera przez prawie rok. Jaki byłby dobry PSU kupić która mogłaby obsługiwać nowe karty graficzne z tych dni? Edit: Pamiętam czytanie gdzieś tam jest, że PCI-E 16x 1.0 oraz PCI-E 16x 2.0. Czy jeśli moja płyta główna jest 1.0 i karty wynosi 2,0? lub, jeżeli moja płyta główna wynosi 2,0 i 1,0 karty?
|
| |||
| |||
| 1. wszystko przez lub sprzedawane pod Seasonic, Corsair, PC P & C wykorzystać je jako OEM 2. nie, nie ma znaczenia
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| OK, I'll get patrzeć, kiedy razem.
![]() |
|
| Zakładki |