![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, I s-ar putea obţine un nou card de grafica de Crăciun, şi vreau să ştiu ce pot rula. Bugetul este de aproximativ AUD $ 200, şi, probabil, obtinerea de la un magazin, pentru că mai există un closeby care vinde unele lucruri destul de ieftin. Primul lucru care se pune este, probabil, dacă-mi PSU este destul de bun ... Pai nu stiu, dar asta este ceea ce se spune pe autocolant pe PSU. Cod: AC Input: 200V-240V 5Hz 4A DC iesire: 3.3 V 5 v 12 V-5V-12V 5 VSB 33a 28A 24a 0.5A 1.0a 2.5A Total iesire 500W. BTW: de brand este Amaroo ... Googling găsit nimic deci cred că este un brand generic, altfel, ar fi mai uşor să găseşti specs.
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| obţine o nouă sursă de alimentare punerea în care nimic nu este riscant, din cauza amper, dar, din cauza de brand
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmm ... Bine, dar nu am luat nici o problemă pe care PSU este vinovat şi l-am avut de computer, pentru aproape un an. Care ar fi un bun PSU sa cumpere, care ar putea ocupa noi carduri de grafica in aceste zile? Edit: Imi amintesc ca am citit undeva că există PCI-E 16x 1.0 si PCI-E 16x 2.0. nu conteaza daca-mi placa de baza este de 1.0 si de card este de 2,0? sau, dacă-mi placa de bază este de 2,0 şi de card este de 1.0?
|
| |||
| |||
| 1. nimic de făcut sau vândute sub Seasonic, pirat, PC P & C le utilizează ca OEM 2. Nu, nu contează
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Ok, o voi uita, atunci când am timp.
![]() |
|
| Marcaje |