![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Можда ћу бити добијање нове графичке картице за Божић, и ЈА оскудица за кноткле шта ЈА моћи трчање. Буџет је око АУД $ 200, а вероватно узимајући из дистрибутера, јер постоји један близини која продаје неке ствари прилично јефтини. Прва ствар је вероватно питати ако моје псу довољно добро ... Па не знам, али то је оно што пише на налепници на псу. Цоде: АЦ Инпут: 200В-240В ДЦ оутпут 5Хз 4А: 3,3 В 5 В 12 В-5в-12В 5 ВСБ 33А 28а 24а 0.5А 1.0А 2.5А Тотал оутпут 500У. БТУ: бранд је Амароо ... Гооглинг пронађено ништа па мислим да је генеричке бранд, иначе би било лакше пронаћи наочаре.
__________________ ХИ:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| добили нови напајање стављањем у нешто што је ризично, јер нису од појачала, али с обзиром на марку
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Хмм ... Ок, али ја нисам добио било какве проблеме које је псу је кривица и сам имао рачунар за скоро годину дана. Шта ће бити добар псу купити који би могао носити са новим графикама картице ових дана? едит: сјећам читање негде да постоји 16кс ПЦИ-Е 1.0 и ПЦИ-Е 16кс 2.0. то питање ако је моја матична плоча је 1.0 и картице износи 2.0? или ако је моје матичне плоче 2.0 и картица 1,0?
|
| |||
| |||
| 1. ништа од стране или продати под Сеасониц, гусарски брод, ПЦ П & Ц користили их као ОЕМ 2. Не, не смета
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Ок, ја ћу гледати кад сам се тренутку.