![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Ben Noel için yeni bir grafik kartı almak olabilir, ve ben de çalıştırabilirsiniz bilmek istiyorum. Bütçe etrafında ve 200 $ AUD ise muhtemelen bir dükkan alınacak, çünkü bu çok ucuz bir şeyler satan bir closeby's. Sormaya ilk şey muhtemelen Eğer PSU yeterli olmasıdır ... Iyi bilmiyorum, ama bu da PSU üzerindeki etiket ne olduğunu söylüyor. Kodu: AC Girişi: 200V-240V 5Hz 4A DC Çıkış: 3,3 V +5 V +12 V-5V-12V 5 VSB 33A 28A 24A 0.5A 1.0a 2.5A Toplam çıkış 500W. BTW: marka Amaroo olduğunu ... Ben de genel bir markanın, yoksa özellikleri bulmak için daha kolay olacağını düşünüyorum Google'lamaya hiçbir şey bulunamadı.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeni bir güç kaynağı elde Bu bir şey koyarak bu amper nedeniyle ancak marka nedeniyle riskli değil
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmm ... Tamam PSU sebep olan herhangi bir sorun var değil, ama var ve neredeyse bir yıl boyunca bilgisayar aldık. Ne yeni grafik kartları bu günlerde ele verebilir almak için iyi bir PSU olur? düzenlemek için: Ben bir yerde bulunduğunu PCI-e 16x 1.0 ve PCI-E 16x 2,0 okurken hatırlıyorum. Eğer anakart 1,0 ve kartın 2.0 bu önemli? ya da benim anakart 2,0 ve kartın 1,0 mi?
|
| |||
| |||
| 1. şey veya Seasonic, korsan gemisi, PC P & C ile satılan OEM olarak kullanılması 2. Hayır, önemli değil
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Tamam, zaman zaman göz edeceğiz.