![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я міг би отримати нову відеокарту на Різдво, і я хочу знати, що я можу працювати. Бюджет складає близько 200 австралійських доларів і, ймовірно, отримати в магазині, тому що є ще одна Поблизу яка продає деякі речі дуже дешево. Перше, що потрібно запитати, можливо, якщо мій БП досить гарний ... Ну, я не знаю, але це те, що він каже на наклейці на блоці живлення. Код: AC Input: 200V-240V 5Hz 4A постійного струму на виході: 3,3 V 5 V 12 V-5V-12V +5 VSB 33A 28A 24A 0.5A 1.0A 2.5A Всього 500W виробництва. BTW: бренд Amaroo ... Googling нічого не знайшов так що я думаю, що це загальний бренд, в іншому випадку було б легше знайти специфікації.
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| одержати нове джерело живлення покласти нічого в цьому не є ризикованим через підсилювачі, але з-за бренд
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Хм ... Добре, але в мене немає проблем, які БП винен, і я мала комп'ютера протягом майже року. Що б бути хорошим БП купити, які могли б працювати з новими відеокартами в ці дні? Edit: Я пам'ятаю десь читав, що є PCI-E 16x 1.0 і PCI-E 16x 2.0. Чи не все одно, якщо моя материнська плата становить 1,0 і 2,0 карти? або, якщо моя материнська плата становить 2,0 і 1,0 карти?
|
| |||
| |||
| 1. все зроблене чи продаються під Seasonic, Corsair, PC P & C використовувати їх як OEM 2. Ні, не має значення
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Добре, я подивлюся, коли буде час.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 | anaconda1991 | Графічні карти & Монітори | 9 | 5 серпня 2009 08:44 |
| Відеокарта | jimbo84 | Графічні карти & Монітори | 4 | 29 жовтня 2008 08:44 |
| Допомога з відеокартою ..... | CrazyAce | Графічні карти & Монітори | 1 | 10 грудня 2007 00:33 |
| RIP відеокарта | pete21 | Графічні карти & Монітори | 3 | 11 листопада 2007 16:31 |
| Нова графічна карта допоможе | MaxWilson | Графічні карти & Монітори | 3 | 9 листопада 2007 15:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |