![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам gforce 7600 GT. Im Getting 99/100 FPS 60% от времето, но аз добивам FPS капка когато Im около много хора, търсещи по-дим, или търсите някъде далеч. Имам тази карта за около година и половина, а тя просто започна правиш това. Използвах да получите 100 FPS постоянно няма проблем. О и BTW Аз играя Counter Strike 1,6 ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| е годен за игра, когато FPS капка? Колко струват те намина?
| |||
| |||
| Също така имате пускате диска за почистване и диск Defrag? това може да забави системата надолу. Какъв размер е вашият HDD? Колко свободно място имате ли ляво на нея? |
|
| |||
| |||
| Im доста сигурен, че има 80 gig.and къде мога да разбера за място? |
|
| |||
| |||
| nvm Ох, аз го dfrag диск. Аз имам 149 GB harddrive, с 23 GB използва. |
|
| |||
| |||
| И ми FPS капки навсякъде от 15-50 frams, но шпайкове soo му наистина трудно да се играе на. DONT И аз мисля, че трябва да се прави това. Имам достатъчно добър компютър, за да тичам CS 1,6 smoothyl без никакви проблеми, аз мисля. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Били ли сте инсталирали нови софтуер или нещо такова? също МИГ / FPS шпайкове, могат да бъдат причинени от вашата интернет връзка crapping навън!
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Не мислиш ли DONT му ми интернет връзка, а аз havnt изтеглили някоя нов софтуер. Това се случва по време, за сега. |
|
| |||
| |||
| Ако тя беше само една стара проблем, щях да предложи възстановяване на системата към по-ранна точка за възстановяване преди грешката, но не може да има една за това далеч назад. Проверихте ли на температурата на GPU ви? |
|
| |||
| |||
| Да точно сега му на 52 C |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| MS кръчма. - Елиминирайте капка сянка върху празна страница? | tama4tama | Офис Suites & Приложения | 0 | 6 юни 2009 14:52 |
| Създайте файла Само да видя, но други може Капка документи. | blckrob042000 | Windows операционни системи | 4 | 12 май 2009 г. 11:05 |
| PHP MySQL, създавайки падащото списъка, който отнема полета от таблицата в MySQL | Samantha0101 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 19 | 5-и парламентарен Апр 2008 07:25 |
| GeForce 7600 серията .... | alistaircampbell | Графика на карти & Монитори | 6 | 27 Jan 2008 23:04 |
| Нишка Инструменти | |
| |