![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám gforce 7600 gt. Im dostat 99/100 fps 60% času, ale i získat fps při poklesu im asi hodně lidí, a to v kouři, nebo hledají někde daleko. Mám tuto kartu asi rok a půl, a to právě začalo dělat. Použil jsem dostat 100 fps konstantní žádný problém. Oh, a btw i hrát Counter Strike 1.6 ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| je to hratelný, kdy fps kapka? Kolik si kapku po?
| |||
| |||
| Také jste spustit Vyčištění disku a Disk Defrag? že může zpomalit systém dolů. Jaká je velikost vašeho HDD? kolik volného prostoru máte vlevo na to? |
|
| |||
| |||
| Im si jistá, že mám 80 gig.and, kde se mohu dozvědět o vesmíru? |
|
| |||
| |||
| ohh nvm jsem disk dfrag. Mám 149 GB pevný disk s 23 GB použity. |
|
| |||
| |||
| A moje fps kapek kdekoli 15-50 frams, ale hroty soo jeho opravdu těžké hrát. I dont think je třeba dělat. Mám dost dobrý počítač spustit cs 1.6 smoothyl bez problémů, i think. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už jste nainstalovali jakýkoli nový software nebo něco? i lag / fps hroty mohou být způsobeny vaše připojení k internetu crapping ven!
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| No i dont think my jeho připojení k internetu, a i havnt staľené jakýkoli nový software. To se děje za podél čas. |
|
| |||
| |||
| Kdyby to byl jen problém, bych navrhl obnovení systému k předchozí bod obnovení před chyby, ale nemusíte mít jeden pro tak daleko zpět. Ptal jste se ve vaší GPU temp? |
|
| |||
| |||
| jo hned na jeho 52 C |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| MS Pub. - Eliminujte kapka stín na prázdnou stránku? | tama4tama | Office & Aplikace | 0 | 6. června 2009 14:52 |
| Vytvoření souboru Pouze Vidím ale Ostatní Může Drop dokumentů do. | blckrob042000 | Operační systémy Windows | 4 | 12. květen 2009 11:05 |
| PHP MySQL, vytvoření rozbalovací seznam, který bere v oblastech, z tabulky v mysql | Samantha0101 | Web Design, hosting & SEO | 19 | 5. dubna 2008 07:25 |
| GeForce 7600 série .... | alistaircampbell | Graphics Cards & Monitory | 6 | 27. ledna 2008 23:04 |
| Thread Nástroje | |
| |