![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω μια gforce 7600 GT. Im να 99/100 fps το 60% του χρόνου, αλλά να πάρω fps πτώση κατά περίπου im πολύ κόσμο, αναζητούν στον καπνό, ή αναζητούν κάπου μακριά. Έχω αυτή την κάρτα για περίπου ενάμιση χρόνο και μόλις αρχίσει να γίνει αυτό. Θα χρησιμοποιηθεί για να πάρετε 100 fps σταθερή δεν υπάρχει πρόβλημα. Αχ και να παίξω BTW Counter Strike 1,6 ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| είναι αυτό που παίζονται, όταν η πτώση fps; πόσο θα μειωθεί κατά;
| |||
| |||
| Επίσης, πρέπει να εκτελέσετε το δίσκο cleanup και Disk Defrag? ότι μπορεί να επιβραδύνει το σύστημα κάτω. Ποιο είναι το μέγεθος σας HDD; πόσο χώρο ελεύθερο έχετε αριστερά για αυτό; |
|
| |||
| |||
| Im πολύ σίγουρος ότι έχω ένα 80 gig.and Πού θα βρω πληροφορίες για το χώρο; |
|
| |||
| |||
| OHH nvm, έκανα δίσκο dfrag. Έχω ένα 149 GB σκληρούς δίσκους, με 23 GB που χρησιμοποιούνται. |
|
| |||
| |||
| Και μου fps σταγόνες οπουδήποτε 15-50 frams, αλλά αιχμές Soo τα πραγματικά σκληρά για να παίξουν. I dont Και νομίζετε ότι θα έπρεπε να κάνει αυτό. Έχω ένα αρκετά καλό υπολογιστή για να τρέχει cs 1,6 smoothyl με προβλήματα που δεν νομίζω. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε εγκαταστήσει οποιοδήποτε νέο λογισμικό ή τίποτα; Επίσης, η υστέρηση / fps αιχμές μπορεί να προκαλείται από τη σύνδεσή σας στο Internet crapping έξω!
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Δεν πιστεύω i dont μου τη σύνδεση με το Διαδίκτυο, και θ havnt λήψη οποιουδήποτε νέου λογισμικού. Το γεγονός αυτό συμβαίνει για καιρό μαζί. |
|
| |||
| |||
| Αν ήταν μόνο ένα πρόσφατο πρόβλημα, θα έχουν προτείνει την επαναφορά του συστήματος σε ένα προηγούμενο σημείο επαναφοράς πριν από το λάθος, αλλά ενδέχεται να μην έχετε ένα για ότι αφορά τα πίσω. Έχετε ελέγξει την θερμοκρασία της GPU σας; |
|
| |||
| |||
| Ναι, τώρα το 52 Ε |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| MS Pub. - Κατάργηση των σταγόνα σκιά σε κενή σελίδα; | tama4tama | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 6 Ιουν 2009 14:52 |
| Δημιουργία ενός αρχείου μόνο μπορώ να δω, αλλά να ρίξετε Άλλα έγγραφα σε. | blckrob042000 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 12η Μαΐου 2009 11:05 |
| PHP mysql, δημιουργώντας ένα drop down λίστα που λαμβάνει πεδία από πίνακα της mysql | Samantha0101 | Web Design, Hosting & SEO | 19 | 5 Απρ 2008 07:25 |
| GeForce 7600 σειρές .... | alistaircampbell | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 27 Ιαν 2008 23:04 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |