![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam gforce 7600 GT. Im uzimajući 99/100 fps 60% vremena, ali ja dobiti FPS drop kada im oko mnogo ljudi, gledajući u dim, ili negdje daleko tražite. Imam ovu karticu za otprilike godinu i pol i to samo to počelo. JA naviknut dobiti 100 fps stalan bez problema. Oh i btw ja igrati Counter Strike 1,6 ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| je to igrati kada fps kap? koliko su pad po?
| |||
| |||
| Također ste trčanje Disk Disk Cleanup i prevariti? koja može usporiti sustav dolje. Koja je tvoja veličina HDD? koliko slobodnog prostora imate lijevo na to? |
|
| |||
| |||
| Im ljepušan siguran imam 80 gig.and Gdje mogu saznati o prostoru? |
|
| |||
| |||
| ohh nvm, nisam dfrag disk. imam 149 gb harddrive, sa 23 gb koristi. |
|
| |||
| |||
| I moje kapi nigdje fps 15-50 frams, ali spikes soo svojih doista teško igrati. I JA dont misliti Internet bi trebao biti događaj ovaj. Imam dovoljno dobro računalo za pokretanje cs 1,6 smoothyl bez problema mislim. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imate li instaliran neki novi softver ili ništa? također lag / fps spikes svibanj biti uzrokovan internetsku vezu sranje out!
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Ne ja dont misliti moj svojih internet vezu, a ja havnt preuzeli neki novi softver. Ovo je bila događa za vrijeme zajedno. |
|
| |||
| |||
| Ako je to jedini problem u zadnje vrijeme, ja bi predložio Resetiranje sustava na ranije vratiti pointcast prije pogrešku, ali vam svibanj ne imati jedan za to daleko nazad. Jeste li provjerili u Vaše GPU temp? |
|
| |||
| |||
| Da upravo sada u svojim 52 C |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| MS Pub. - Brišite drop shadow na praznu stranicu? | tama4tama | Office & Applications | 0 | 6. lipnja 2009 14:52 |
| Napravite File Samo ja mogu vidjeti, ali Ostali Mogu Drop Dokumenti u. | blckrob042000 | Windows Operating Systems | 4 | 12. svibanj 2009 11:05 |
| PHP, MySQL, stvarajući drop-down listi koja uzima iz polja tablice u mysql | Samantha0101 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 19 | 5. travanj 2008 07:25 |
| GeForce 7600 serije .... | alistaircampbell | Graphics Cards & Monitors | 6 | 27 siječanj 2008 23:04 |
| Thread Tools | |
| |