![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy gforce 7600 gt. Im getting 99/100 FPS 60%-a, de én FPS drop im körül, amikor egy csomó ember, aki a füst, vagy keresett valahol messze. Én ezt a kártyát mintegy másfél éve kezdődött, és csak ezt. Régen, hogy konstans 100 fps nem probléma. Ja, és btw játszom Counter Strike 1,6 ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| is lejátszható, ha a fps drop? Mennyibe kerülnek azok csökkenését?
| |||
| |||
| Is futtatja Lemezkarbantartó és Disk Defrag? lehet, hogy lassú a rendszer le. Mekkora az a HDD? hogy mennyi szabad hely van-e hagyni ezt? |
|
| |||
| |||
| Im pretty biztos van egy 80 gig.and Hol találja meg a helyet? |
|
| |||
| |||
| ohh nvm, már dfrag lemezt. Van egy 149 GB-os merevlemez, a 23 GB-os használnak. |
|
| |||
| |||
| És én fps csepp bárhol 15-50 frams, de Spikes soo, hogy nagyon nehéz játszani. És azt hiszem, hogy ne kellene ezt. Van egy elég jó számítógépen futtatni cs 1,6 smoothyl-val nem probléma, azt hiszem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van olyan új szoftvereket telepíteni, vagy ilyesmi? még a lag / fps Spikes okozhatják az Internet kapcsolat crapping ki!
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| I dont think annak my internet kapcsolat, és én minden új havnt letöltött szoftver. Ez történt most az idő is. |
|
| |||
| |||
| Ha csak a legutóbbi problémát, akkor azt javasolta, helyreállít a rendszer egy korábbi visszaállítási pontot, mielőtt a hiba, de azt nem lehet egy adott időre visszamenőleg. Van ellenőrizni a Temp meg GPU? |
|
| |||
| |||
| Igen, most annak az 52 C |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| MS Pub. - Kiküszöbölik csepp árnyékot üres oldal? | tama4tama | Office & Applications | 0 | 6. június 2009 14:52 |
| Hozzon létre egy fájlt csak azt látom, de más Can Drop dokumentumokat. | blckrob042000 | A Windows operációs rendszerek | 4 | 12. május 2009 11:05 |
| PHP MySQL, ami egy legördülő lista, amely területen a táblázat mysql | Samantha0101 | Web Design, Hosting & SEO | 19 | 5. április 2008 07:25 |
| GeForce 7600 sorozat .... | alistaircampbell | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 27. január 2008 23:04 |
| Téma eszközök | |
| |