![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי gforce 7600 GT. Im מקבל 99/100 fps 60% מן הזמן, אבל אני מקבל fps ירידה IM כאשר סביב הרבה אנשים, מבט על עשן, או להסתכל רחוק איפשהו. יש לי כרטיס במשך כשנה וחצי, והיא עושה את זה רק התחיל. הייתי מקבל 100 fps קבוע אין בעיה. הו ו btw אני משחק Counter Strike 1.6 ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה playable כאשר fps ירידה? כמה הם להכנס?
| |||
| |||
| כמו כן יש להפעיל את ניקוי הדיסק ואת הדיסק Defrag?? זה יכול להאט את המערכת למטה. מה המידה שלך HDD? כמה שטח פנוי יש לך שמאל על זה? |
|
| |||
| |||
| Im די בטוח יש לי 80 gig.and איפה אפשר לברר על מקום? |
|
| |||
| |||
| אוו nvm, עשיתי דיסק dfrag. יש לי 149 GB harddrive, עם 23 GB בשימוש. |
|
| |||
| |||
| Fps שלי מ 15-50 טיפות בכל מקום frams, אבל זה spikes soo שלה קשה מאוד לשחק. Dont ואני חושב שזה צריך להיות עושה את זה. יש לי מספיק טוב כדי להפעיל את המחשב CS 1.6 smoothyl ללא שום בעיות אני חושב. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם כל התקנת תוכנה חדשה או משהו? גם ל"ג / fps spikes עשוי להיגרם על ידי חיבור האינטרנט שלך crapping החוצה!
|
| |||
| |||
| אני לא חושב dont את חיבור האינטרנט שלי, ואני havnt להוריד כל תוכנה חדשה. זה היה קורה עבור לאורך זמן. |
|
| |||
| |||
| אם זה היה רק לאחרונה בעיה, הייתי הציע לאפס את המערכת מוקדם יותר נקודת שחזור לפני השגיאה, אך ייתכן שלא יהיה לך אחת עבור אותו פרק הזמן הארוך ביותר. האם בדקו את זמני GPU שלך? |
|
| |||
| |||
| כן, עכשיו את C ב 52 |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| MS פאב. - הוצא ירידה צל על דף ריק? | tama4tama | חבילות Office & Applications | 0 | 6 יוני 2009 14:52 |
| ליצור קובץ רק אני יכול לראות אבל אחרים יכולים להוריד לתוך מסמכים. | blckrob042000 | מערכות ההפעלה Windows | 4 | -12 במאי 2009 11:05 |
| PHP MySQL, יצירת הרשימה הנפתחת שלוקח שדות מתוך הטבלה ב MySQL | Samantha0101 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 19 | ה -5 בחודש אפריל 2008 07:25 |
| GeForce 7600 סדרה .... | alistaircampbell | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | -27 ינואר 2008 23:04 |
| שרשרת כלים | |
| |