![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu GForce 7600 GT. Im getting 99/100 fps 60% laiko, bet man fps sumažėjimas, kai jiems aplink daug žmonių, žvelgdamas į dūmų ar ieškote kažkur toli. Aš šia kortele už maždaug pusantrų metų, ir tik dabar pradėjo tai daryti. I used to get 100 fps pastovus jokių problemų. Oh ir btw groju Counter Strike 1.6 ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tai galima žaisti, kai fps kritimo? kiek jie sumažėjo?
| |||
| |||
| Pat turi paleisti disko valymo ir Disk Defrag? kad gali sulėtinti sistemos taisykles. Kokio dydžio yra tavo HDD? kiek laisvos vietos jums liko ant jo? |
|
| |||
| |||
| Im tikime, kad turiu 80 gig.and kur galėčiau sužinoti apie vietos? |
|
| |||
| |||
| Ohh NVM, aš disko dfrag. Turiu 149 GB talpos diską, su 23 GB naudojama. |
|
| |||
| |||
| Ir mano fps lašai niekur 15-50 Frams, tačiau spindulių Soo jo tikrai sunku žaisti. And i dont think reikėtų tai daryti. turiu pakankamai gera kompiuteryje paleisti cs 1.6 smoothyl be problemų manau. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar įdiegėte naują programinę įrangą, bet ar kas? Taip pat VVG / FPS šuoliai gali būti dėl jūsų interneto ryšys crapping out!
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| No i dont think its mano internetas, ir aš havnt atsisiųsti bet kokį naują programinę įrangą. Tai buvo daroma dėl išilgai metu. |
|
| |||
| |||
| Jei tai buvo tik neseniai problemą, aš noriu, kad siūloma diegti naują sistemą, kuri anksčiau atkūrimo tašką prieš klaida, bet tu negali turėti vieną, kad toli atgal. Ar patikrinote savo GPU temp? |
|
| |||
| |||
| Yeah dabar jo 52 C |