![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam gforce 7600 GT. Im getting 99/100 fps 60% czasu, ale ja dostać spadek fps, gdy im się wokół wielu ludzi, patrząc na dym lub patrząc gdzieś daleko. Mam kartę na około rok i pół i to właśnie ten rozpoczął. Kiedyś, aby uzyskać 100 fps stałej żaden problem. Oh and btw i play Counter Strike 1.6 ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jest grywalna, kiedy spadek fps? Ile ich spadek?
| |||
| |||
| Również uruchomieniu dysku i czyszczenia dysku Defrag? , które mogą spowolnić system dół. Jak duży jest twój HDD? ile wolnego miejsca masz na lewo to? |
|
| |||
| |||
| Im pretty sure I have a 80 gig.and Gdzie mogę dowiedzieć się o miejsca? |
|
| |||
| |||
| ohh nvm, i nie dfrag dysku. Mam 149 GB dysków twardych, z 23 GB używany. |
|
| |||
| |||
| A mój fps spada wszędzie od 15-50 frams, ale jego skoki soo naprawdę trudno grać dalej. And i dont think należy tego. Mam wystarczająco dobry komputer, aby uruchomić cs 1.6 smoothyl bez problemów myślę. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy zainstalowane jakiekolwiek nowe oprogramowanie lub cokolwiek? także opóźnienie / fps skoki mogą być spowodowane przez połączenie internetowe crapping out!
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| No i dont think its my internetu, a ja havnt pobrać wszelkie nowe oprogramowanie. Zostało to dzieje się na czas wzdłuż teraz. |
|
| |||
| |||
| Jeśli dopiero niedawno problemu, bym sugerował resetowania systemu do wcześniejszego punktu przywracania przed błędem, ale nie może mieć jeden dla tego daleko wstecz. Czy sprawdzeniu Twojego temp. GPU? |
|
| |||
| |||
| Yeah right now jej na 52 C |
![]() |
|
| Zakładki |