![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám GForce 7600 gt. Im dostať 99/100 fps 60% času, ale aj získať fps pri poklese im asi veľa ľudí, a to v dyme, alebo hľadajú niekde ďaleko. Mám túto kartu asi rok a pol, a to práve začalo robiť. Použil som dostat 100 fps konštantnej žiaden problém. Oh, a btw aj hrať Counter Strike 1.6 ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| je to hratelný, keď fps kvapka? Koľko si kvapku po?
| |||
| |||
| Tiež ste spustiť Čistenie disku a Disk Defrag? že môže spomaliť systém nadol. Aká je veľkosť vášho HDD? koľko voľného priestoru máte vľavo na to? |
|
| |||
| |||
| Im si istá, že mám 80 gig.and, kde sa môžem dozvedieť o vesmíre? |
|
| |||
| |||
| ohh nvm som disk dfrag. Mám 149 GB pevný disk s 23 GB použité. |
|
| |||
| |||
| A moje fps kvapiek kdekoľvek 15-50 frams, ale hrotmi soo jeho naozaj ťažké hrať. I dont think je potrebné robiť. Mám dosť dobrý počítač spustiť cs 1.6 smoothyl bez problémov, i think. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už ste nainštalovali akýkoľvek nový softvér alebo niečo? i lag / fps hrotmi, môžu byť spôsobené vaše pripojenie k internetu crapping ven!
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| No i dont think my jeho pripojenie k internetu, a aj havnt stiahnuty akýkoľvek nový softvér. To sa deje za pozdĺž čas. |
|
| |||
| |||
| Keby to bol len problém, by som navrhol obnovenie systému na predchádzajúci bod obnovenia pred chyby, ale nemusíte mať jeden pre tak ďaleko späť. Ptal ste sa vo vašej GPU temp? |
|
| |||
| |||
| jo hned na jeho 52 C |