![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам гфорце 7600 ГТ. Им узимајући 99/100 фпс 60% времена, али ја добити ФПС дроп када им око много људи, гледајући у дим, или негде далеко тражите. Имам ову картицу за отприлике годину и пол и то само то почело. ЈА навикнут добити 100 фпс сталан без проблема. Ох и бту ја играти Цоунтер Стрике 1,6 ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| је то играти када фпс кап? колико су пад по?
| |||
| |||
| Такође сте трчање Диск Диск цлеануп и преварити? која може успорити систем доле. Која је твоја величина ХДД? колико слободног простора имате лево на то? |
|
| |||
| |||
| Им згодан сигуран имам 80 гиг.анд Где могу сазнати о простору? |
|
| |||
| |||
| Охх нвм, нисам дфраг диск. имам 149 гб харддриве, са 23 гб користи. |
|
| |||
| |||
| И моје капи нигде фпс 15-50 фрамс, али спикес соо својих заиста тешко играти. И ЈА донт мислити то би требао бити догађај данашји. Имам довољно добро рачунар за покретање цс 1,6 смоотхыл без проблема мислим. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли инсталиран неки нови софтвер или ништа? такође лаг / фпс спикес мај бити узрокован Интернет везу срање оут!
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Не ја донт мислити мој својих интернет везу, а ја хавнт преузели неки нови софтвер. Ово је била дешава за време заједно. |
|
| |||
| |||
| Ако је то једини проблем у задње време, ја би предложио ресетовање система на раније вратити скретница пре грешку, али вам мај не да има један за то далеко назад. Јесте ли проверили у Ваше ГПУ темп? |
|
| |||
| |||
| Да управо сада у својим 52 Ц |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| МС пуб. - Елиминишите оне дроп схадоу на празну страницу? | тама4тама | Оффице & Апплицатионс | 0 | 6. јуна 2009 14:52 |
| Направите Филе Само ја могу да видим, али Остали Могу Дроп Документи у. | блцкроб042000 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 12 мај 2009 11:05 |
| ПХП, МыСКЛ, производ дроп-доун листи која узима из поља табеле у мыскл | Самантха0101 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 19 | 5 април 2008 07:25 |
| ГеФорце 7600 серије .... | алистаирцампбелл | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 27 јануар 2008 23:04 |
| Тхреад Тоолс | |
| |