![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Bir gforce 7600 GT var. Im elde 99/100 kare / sn zaman 60%, ama kare / sn bırak almak insanlar bir sürü etrafında sohbet, duman bakıp, ya da bir uzak arıyorum. Ben bu kartı bir yıl buçuk ilgili ve sadece bunun yapılması başladı. Ben 100 kare / sn sorun sürekli almak için kullanılır. Oh and BTW I çalmak Counter Strike 1,6
![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
bu çalnabilir bir kare / sn bırak? ne kadar damla var?
|
|||
|
|||
|
Ayrıca disk temizleme ve Disk birleştirme çalıştırmak var mı?? Bu bir sistem yavaş olabilir. Ne boyutu HDD nedir? ne kadar boş alan var bunun üzerinde kalan var mı?
|
|
|
|||
|
|||
|
Im oldukça ben nerede yer hakkında bilgi bir 80 gig.and emin?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ohh nvm, i diske dfrag yaptım. i, 23 GB kullanılan bir 149 GB sabitdisk var.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ve kare / sn yere 15-50 frams gelen düşerse, ama gerçekten oynamak zor soo tırmanıştır. Ve i dont bunu yaparken gerektiğini düşünüyorum. Ben herhangi bir sorun i 1,6 smoothyl CS çalıştırmak için yeterince iyi bir bilgisayar var.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Herhangi bir yeni yazılım veya herhangi bir şey yüklü mü? Ayrıca gecikme / kare / sn tırmanıştır İnternet bağlantısı çıkışı crapping neden olabilir!
Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
|
|||
|
|||
|
No I dont onun benim internet bağlantısı ve herhangi bir yeni yazılım indirilen havnt düşünüyorum. Bu süre boyunca şimdi, neler oldu.
|
|
|
|||
|
|||
|
Eğer sadece bir sorun var, bir önceki önce hata geri yükleme noktası için sistem sıfırlamanızı önerilen olurdu, ama bir değer olabilir bu kadar geri.
Size GPU ve ısı kontrol ettiniz mi? |
|
|
|||
|
|||
|
evet şimdi onun at 52 C
|