![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я GForce 7600 GT. Im Початок 99/100 кадрів 60% часу, але я отримую, коли падіння кадрів їм навколо багато людей, дивлячись на дим, дивлячись кудись далеко. Я цю карту приблизно півтора року, і він просто почав робити це. Я використав для отримання 100 кадрів постійна ніяких проблем. Та й до речі я граю Counter Strike 1.6 ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| це відтворюватися, коли кадр падіння? Скільки вони зайти?
| |||
| |||
| Також ви запустити очищення диска і дефрагментації диска? що може уповільнити систему. Який це розмір жорсткого диска? скільки вільного місця ви не залишили на ньому? |
|
| |||
| |||
| Їм цілком упевнений, у мене є 80 gig.and Де я можу дізнатися про космос? |
|
| |||
| |||
| Ohh NVM, я зробив диск dfrag. У мене є 149 Гб жорстким диском, з 23 ГБ використовується. |
|
| |||
| |||
| І мій кадр краплі скрізь від 15-50 frams, але це свого піку Су дійсно важко грати. І я не думаю, що це слід робити цього. Я досить добре комп'ютер для запуску CS 1.6 smoothyl без проблем я думаю. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви встановлювали нові програми або що-небудь? Також відставання / FPS шипів може бути викликане ваше інтернет-з'єднання crapping Out!
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Чи не думаю, Dont своїх сторінках інтернет-зв'язку, і я havnt завантажили які-небудь нове програмне забезпечення. Це відбувалося за час разом. |
|
| |||
| |||
| Якщо б це було лише нещодавно проблема, я б запропонував скидання системи до раніше точки відновлення до помилки, але ви не можете мати один для цього далеко назад. Ви вже перевірили темп вашої GPU? |
|
| |||
| |||
| Так зараз на своєму 52 C |