![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета, Точно това се качват от PC World за £ 20 - Чудех се дали е добра сделка! BFG Tech NVidia GeForce 8600 GTS Overclocked Всякакви коментари - Аз нищо не знам, но необходима нова карта във всеки случай и си помислих, че тя е била достатъчно евтини да не се тревожи! |
|
| |||
| |||
| Зависи, ако му за показване на Windows и след това Paint своя доста добра предполагам. Не очаквах да отида макс изложени Crysis на него все пак. Това навик правя твърде лошо за HL2 Забравена крайбрежие с HDR и подобни, но както ви казвам, по-взискателни по-новите игри, свикнал съм да тичам страхотно .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8600GTS никога не е добра сделка:) Имаш ли го за евтини, но това е абсолютно ужасно карта, 8 серия средночестотен е доста жалък за игри.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тя ще играе COD4 OK ... Имам приятел, който използва един за възрасти .. докато не видя светлина и купи 4850.
|
| |||
| |||
| Но не можем всички са съгласни, че за 20 £, че това е добра сделка. |
|
| |||
| |||
| Имам 8800gts и аз maxed в Crysis 1920x1200 с 1,3 кадъра в секунда да спечели? |
|
| |||
| |||
| Това за ... 1,2 FPS-бързо, отколкото ми карти би могло да постави това, печелиш пич! = P |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Търсите добра сделка за лаптоп .. Vista, 14 ", ~ $ 400? | andrewanimation | Лаптопи, Mobiles & текст | 6 | 21-ви октомври 2009 05:12 |
| Sony PSP е добра сделка? | HistoryGirl | PC & конзолата Gaming | 4 | 5-и парламентарен Окт 2007 16:15 |
| Добра сделка? | jess1973 | Общи Хардуер Чат | 12 | 23ти септември 2007 04:36 |
| Дали това е добра сделка? | ctarry1986 | Общи Хардуер Чат | 3 | 17-ти септември 2007 04:40 |
| Нишка Инструменти | |
| |