![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά, Απλά διάλεξε αυτό από το PC World για £ 20 - αναρωτήθηκε αν ήταν μια καλή συμφωνία! BFG Tech Nvidia GeForce 8600 GTS Overclocked Οι παρατηρήσεις - Δεν ξέρω τίποτα, αλλά χρειάζεται μια νέα κάρτα ούτως ή άλλως και ότι ήταν αρκετά φθηνά για να μην ανησυχείς! |
|
| |||
| |||
| Εξαρτάται, αν για την εμφάνιση των Windows και στη συνέχεια τη βαφή πολύ καλά υποθέτω. Μην πας να αναμένουν max Crysis αναφέρονται σε αυτό, όμως. Το συνηθίζει κάνει πολύ άσχημα για HL2 Lost Coast με HDR και το ήθελε, αλλά όπως είπα, τα νεότερα πιο απαιτητικά παιχνίδια συνηθίζει τρέχει μεγάλη .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8600GTS δεν είναι ποτέ μια καλή συμφωνία:) Εντάξει για φθηνό, αλλά είναι ένας εντελώς απαίσιο κάρτα, 8 σειρά μιντρέιτζ είναι πολύ θλιβερή για gaming.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό θα παίξει COD4 ΟΚ ... Έχω ένα mate που χρησιμοποιούνται για ηλικίες .. μέχρι που είδε το φως και αγόρασε 4850.
|
| |||
| |||
| Αλλά μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι ότι για τις 20 λίρες στερλίνες ήταν μια καλή συμφωνία. |
|
| |||
| |||
| Έχω μια 8800gts και θ maxed στο crysis 1920x1200 με 1,3 καρέ ανά δευτερόλεπτο κάνει να κερδίσω; |
|
| |||
| |||
| Αυτό περίπου ... 1,2 FPS ταχύτερη από την κάρτα μου θα μπορούσε να θέσει αυτό, θα κερδίσετε μάγκα! = P |