![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi momački, Dovoljno je pokupljeno iz ovoga PC World za £ 20 - začudi ako je to bio dobar posao! BFG Tech NVidia GeForce 8600 GTS Overclocked Bilo koji komentari - znam ništa, ali je potrebno novu karticu svejedno i mislio da je dovoljno jeftina da se ne brinite! |
|
| |||
| |||
| Ovisi, ako je za prikazivanje svojih Windows Paint i onda njegova prilično dobro Pretpostavljam. Ne idi, očekujući da Crysis na max out to ipak. To navika učiniti previše loše na HL2 Lost Coast sa HDR i slično, ali kao što kažem, novije zahtjevnije igrice navika pokrenuti veliki .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8600GTS nije dobar posao:) Imaš ga za jeftine, ali to je apsolutno strašno kartica, 8 serija srednjetonca prilično mizeran za gaming.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To ćete igrati COD4 OK ... Imam drugarica koji su jedan za uzraste .. do ugleda svjetlo i kupio 4850.
|
| |||
| |||
| Ali možemo svi se slažu da za 20 £ to je bio dobar posao. |
|
| |||
| |||
| Imam 8800gts i maxed sam crysis na 1920x1200 sa 1,3 okvira u sekundi mogu osvojiti? |
|
| |||
| |||
| Da je oko ... 1,2 FPS brže od moje kartice da bi mogli staviti van, vi osvojiti dude! = P |