![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Hi guys,
Csak átvették ezt a PC World for £ 20 - vajon ez jó üzlet! BFG Tech NVidia GeForce 8600 GTS Overclocked Any comments - Nem tudok semmit, de szükség van egy új kártyát, és egyébként is úgy gondolta, hogy ez elég olcsó, hogy ne aggódj! |
|
|
|||
|
|||
|
Attól függ, ha a megjelenítő a Windows és a festék, akkor annak nagyon jó gondolom. Ne menj arra számítottam, hogy max Crysis rajta van. Azt szokás csinálni túl rosszul a HL2 Lost Coast a HDR és a hasonló, hanem azt mondom, újabb igényesebb játékok szokás távon nagy ..
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
8600GTS soha nem sok:) Van, hogy az olcsó, de ez egy abszolút borzasztó kártya, 8 sorozat midrange elég siralmas a játék.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
My System: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Meg fogod játszani cod4 OK ... Van egy haver, aki egy évek óta .. amíg látta a lámpát, és vettem egy 4850.
|
|
|||
|
|||
|
De mindannyian egyetértenek abban, hogy a 20 £ volt, jó üzletet kötött.
|
|
|
|||
|
|||
|
Van egy 8800gts és én maxed a Crysis 1920x1200 a 1,3 képkocka / másodperces tudom nyerni?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ez történt ... 1,2 FPS gyorsabb, mint én, hogy a kártya teszi ki, akkor győzelem, haver! = P
|