![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, כל שעליך לעשות הוא לבחור את זה מ-PC העולמי ל £ 20 - תוהה אם זה היה עסקה טובה! BFG Tech Nvidia GeForce 8600 GTS Overclocked כל ההערות - אני לא יודע כלום, אבל יש צורך כרטיס חדש בכל מקרה וחשבתי שזה היה זול מספיק כדי לא לדאוג! |
|
| |||
| |||
| תלוי, אם את הצגת עבור Windows ו צייר אז את די טוב, אני מניח. לא הולך מצפה מקסימלי את Crysis על זה בכל זאת. זה הרגל רע לעשות גם ב HL2 אבידה החוף עם HDR וכדומה אבל כמו שאמרתי, יותר חדש יותר בדרישה להפעיל משחקים רגיל גדול .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8600GTS היא מעולם לא עסקה טובה:) יש לך את זה זול, אבל זה בהחלט נורא של הכרטיס, 8 סדרה midrange הוא די עלוב עבור המשחקים.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לשחק COD4 זה יהיה בסדר ... יש לי חבר אחד, אשר נעשה שימוש עבור הגילאים .. עד שהוא ראה את האור ואת קנה 4850.
|
| |||
| |||
| אבל כולנו יכולים להסכים כי עבור 20 £ שזה עסקה טובה. |
|
| |||
| |||
| יש לי 8800gts ואני maxed ב crysis 1920x1200 עם 1.3 מסגרות לשנייה אני מנצח? |
|
| |||
| |||
| זה בערך ... 1.2 FPS מהר יותר הכרטיס שלי יכול לשים את זה, אתה לנצח אחי! P = |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מחפשים עסקה טובה על מחשב נייד .. Vista, 14 ", ~ 400 $? | andrewanimation | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 6 | 21 אוקטובר 2009 05:12 |
| Sony PSP היא זו עסקה טובה? | HistoryGirl | PC & קונסולת משחקים | 4 | ה -5 בחודש אוקטובר 2007 16:15 |
| מציאה טובה? | jess1973 | כללי חומרה צ 'אט | 12 | 23 ספטמבר 2007 04:36 |
| האם זו עסקה טובה? | ctarry1986 | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 17 ספטמבר 2007 04:40 |
| שרשרת כלים | |
| |