![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi guys, Tiesiog pasirinko šią galimybę iš "PC World už £ 20 - iškėlė klausimą, jei jis buvo geras sandėris! BFG Tech NVIDIA GeForce 8600 GTS Overclocked Visi komentarai - Aš nieko nežinau, bet reikia naują kortelę šiaip ir maniau jis buvo gana pigūs ne nerimauti! |
|
| |||
| |||
| Priklauso, jei jos rodymo Windows ir dažais, tada jos labai gerai manau. Don't go, tikintis, kad persistengti Crysis ant jo nors. Jis įpratęs daryti taip pat blogai apie HL2 Lost Coast su HDR ir tt, bet kaip aš sakau, naujesnių didesnis žaidimai įpratęs veikti puikus .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8600GTS niekada nemažai:) You got to pigaus, bet tai visai baisu kortelę, 8 serijos midrange yra gana graudus žaidimų.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jis bus žaisti CoD4 Gerai ... Turiu kapitono padėjėjas, kuris naudojamas vienas amžius .. kol jis pamatė šviesą ir nusipirkau 4.850.
|
| |||
| |||
| Bet mes visi sutinkame, kad už 20 svarų sterlingų, buvo geras sandoris. |
|
| |||
| |||
| Aš turiu 8800GTS ir aš maxed ne su 1,3 kadrų per sekundę galiu laimėti 1920x1200 Crysis? |
|
| |||
| |||
| Kad apie ... 1,2 PAS greičiau nei mano kortele gali įdėti, kad iš, laimėsi dude! = P |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ieškote gerą sandorį .. Vista "nešiojamojo kompiuterio 14", ~ 400 $? | andrewanimation | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 6 | 21 spalis 2009 05:12 |
| Sony PSP, tai yra gera idėja? | HistoryGirl | PC & konsolės Žaidimai | 4 | 5 spalis 2007 16:15 |
| Good deal? | jess1973 | General Hardware Chat | 12 | 23 rugsėjis 2007 04:36 |
| Tai gera idėja? | ctarry1986 | General Hardware Chat | 3 | 17 rugsėjis 2007 04:40 |
| Temos įrankiai | |
| |