![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hi guys,
Just pārņēmušas no PC World ir 20 £ - prātot, vai tas bija labs darījums! BFG Tech NVidia GeForce 8600 GTS Overclocked Jebkādus komentārus, - es neko nezinu bet ir vajadzīgs, jaunu karšu vienalga un domāju, ka tā bija lēta pietiekami nav jāuztraucas! |
|
|
|||
|
|||
|
Ir atkarīgs, ja tā izlikšanai Windows un krāsu pēc tam tās diezgan labi es domāju. Neapmeklē cerēja max out Crysis uz to though. To paradis darīt pārāk slikti HL2 Lost Coast ar HDR un līdzīgi, bet kā jau es teicu, jaunākus augstāks spēles paradis darboties liels ..
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
8600GTS nekad nav labs darījums:) You got to lēts, bet tas ir absolūti briesmīga karti, 8 sērija midrange ir diezgan nožēlojami spēļu.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Mana sistēma: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tas būs spēlē COD4 OK ... Man ir palīgs, kurš izmantoja viena vecuma .. līdz viņš ieraudzīja gaismu un nopirka 4.850.
|
|
|||
|
|||
|
Bet mēs visi varam piekrist, ka 20 £ tas bija labs darījums.
|
|
|
|||
|
|||
|
Man 8800gts un es maxed at ar 1.3 kadriem sekundē, es varu uzvarēt 1920x1200 Crysis?
|
|
|
|||
|
|||
|
Kas par ... 1,2 FPS ātrāk nekā mana karte varētu likt, ka no jums uzvarēt dude! = P
|