![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi guys, Po prostu wybrał tego z PC World for £ 20 - zastanawiał się, jakby była dobrze! BFG Tech NVidia GeForce 8600 GTS Overclocked Wszelkie uwagi - wiem nic, ale potrzebne nowe karty i mimo że było taniej wystarczy, aby nie martwić! |
|
| |||
| |||
| Zależy, jeżeli jego wyświetlania Windows Paint i następnie jej całkiem nieźle mi się. Nie idź do max oczekuje obecnie na niej choć Crysis. To przyzwyczajenie do zbyt negatywnie na HL2 Lost Coast z HDR i podobne, ale jak mówię, nowsze bardziej wymagających gier wont uruchomić wielkie .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8600GTS nigdy nie jest dobrze:) Masz to za tanie, ale absolutnie straszne karty, 8 serii średniotonowy jest dość żałosne w grach.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| It'll grać COD4 OK ... Mam jeden oficer, którzy przez wieki .. Do ujrzał światło i kupił 4850.
|
| |||
| |||
| Jednak wszyscy mogą się zgodzić, że za 20 £ to dobry interes. |
|
| |||
| |||
| Mam 8800gts i ja maxed w Crysis 1920x1200 z 1,3 klatek na sekundę mogę wygrać? |
|
| |||
| |||
| To o ... 1,2 FPS szybciej niż moja karta może narazić się, że można wygrać dude! = P |