![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, Stačí si vybral to z PC svet za 20 libier - divil sa, ak to bol dobrý obchod! BFG Tech NVIDIA GeForce 8600 GTS Overclocked Akékoľvek komentáre - Nič neviem, ale potrebuje novú kartu rovnako a myslela, že to bol dosť lacné nebudú báť! |
|
| |||
| |||
| Záleží, je-li jej zobrazenie Windows Paint a potom jeho docela dobrý Predpokladám. Nevcházejte očakával max v Crysis na to myslím. Je zvyknutý robiť príliš zle na HL2 Zabudnuté Coast s HDR a podobne, ale ako som povedal, novšie náročnejšie hry zvyknutý plynúť veľkú .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8600GTS sa nikdy nie je dobré riešenie:) Máš to lacné, ale je to naprosto příšerné karty, 8 séria středotónové je dost žalostně pre hranie hier.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To bude hrať CoD4 OK ... Mám kamaráta, ktorý používa jeden na vek .. Do uzrel svetlo a kúpil 4850.
|
| |||
| |||
| Ale môžeme sa všetci zhodneme, že za 20 libier, že je to dobrý obchod. |
|
| |||
| |||
| Mám 8800gts a maxed i Crysis na 1920x1200 s 1,3 snímok za sekundu môžem vyhrať? |
|
| |||
| |||
| To asi ... 1,2 FPS rýchlejšie ako moje karta by mohla dať, ty vole vyhrajte! = P |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Hľadáte dobrý obchod na notebooku .. Vista, 14 ", 400 ~ dolárov? | andrewanimation | Notebooky, Mobily a PDA | 6 | 21.října 2009 05:12 |
| Sony PSP je to dobré riešenie? | HistoryGirl | PC a herné konzoly | 4 | 5. októbra 2007 16:15 |
| Dobrý obchod? | jess1973 | Všeobecné Hardware Chat | 12 | 23. September 2007 04:36 |
| Je to dobrý obchod? | ctarry1986 | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 17. September 2007 04:40 |
| Thread Tools | |
| |