![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba çocuklar, Eğer bu iyi bir anlaşma olduğunu Sadece PC Dünya £ 20 bu yakalandı - merak! BFG Tech NVIDIA GeForce 8600 GTS Overclocked Herhangi bir yorum - Hiçbir şey bilmiyorum ama yine de yeni bir kart gerekli ve yeterli endişe için ucuz olduğunu düşündüm! |
|
| |||
| |||
| Bağlıdır, eğer kendi Windows gösterme ve Boya ardından oldukça Sanırım iyi. Üzerine de Crysis çıkışı max bekliyor git etmeyin. Bu alışkanlık yapmak çok kötü HL2 üzerine HDR ve ben gibi ama söylemek, daha zorlu yeni oyunlar harika .. çalıştırmak alışkanlık ile Sahil Kayıp |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8600GTS ise hiç iyi bir anlaşma:) Sen ucuz için var, ama kesinlikle kötü bir kart, 8 serisi orta güzel oyun için zavallı olduğunu.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu COD4 Tamam oyun olacak ... Kim yaş .. için kullanılan bir dostum var O kadar ışık gördüm ve 4850 aldım.
|
| |||
| |||
| Ama bu 20 YTL için iyi bir anlaşma olduğunu kabul edebilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| Bir 8800gts ve i ikinci kazanırsam yapmak başına 1,3 çerçeveli Crysis 1920x1200 at maxed var mı? |
|
| |||
| |||
| Bu konuda ... 1,2 FPS hızlı benim kart daha söndürmek olabilir, sen ahbap kazanın! = P |
![]() |
|
| Bookmarks |