![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, Просто взяв це в порівнянні з PC World за £ 20 - питає, якщо б це була хороша угода! BFG Tech NVIDIA GeForce 8600 GTS Overclocked Будь-які коментарі - Я нічого не знаю, але необхідна нова карта будь-якому випадку, і думала, що це дешево, щоб не турбуватися! |
|
| |||
| |||
| Залежить, якщо її для відображення вікон і фарбою, то її дуже добре я вважаю. Не ходіть чекали на максимум Crysis на ньому хоч. Це звичай робити занадто сильно на HL2 Lost Coast з HDR і тому подібне, але як я вже сказав, нові більш вимогливих ігор звичай запускати більше .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8600GTS ніколи не буває добрим ділом:) Ви отримали його на дешевих, але це зовсім жахливо карти, 8 серій середньочастотних досить жалюгідні для ігор.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Він гратиме COD4 OK ... У мене є Мати, які використовувалися для одного віку .. поки він не побачив світ і купив 4850.
|
| |||
| |||
| Але ми все можемо погодитися, що для 20 £ Це була гарна угода. |
|
| |||
| |||
| Я отримав 8800GTS і я Maxed У грі Crysis 1920x1200 з 1,3 кадри на секунду я можу виграти? |
|
| |||
| |||
| Це про ... 1,2 FPS швидше, ніж моя картка може покласти, що, ви виграєте Dude! = P |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Шукаєте гарну угоду на ноутбук .. Vista, 14 ", ~ $ 400? | andrewanimation | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 6 | 21 жовтня 2009 05:12 |
| Sony PSP це добра справа? | HistoryGirl | PC & консоль Gaming | 4 | 5 жовтня 2007 16:15 |
| Хороша угода? | jess1973 | Генеральний обладнання чат | 12 | 23 вересня 2007 04:36 |
| Чи є це хороша угода? | ctarry1986 | Генеральний обладнання чат | 3 | 17 вересня 2007 04:40 |
| Різьба Інструменти | |
| |