![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Просто похарчени £ 500 за нов компютър, който построен сам. Имаш ли Intel двойствен сърцевина процесор, който е 3.0ghz, и 4GB на DDR2 овен, както добре.
Можеш ли да ми кажете, ако тази карта е достатъчно добро за повечето игри, които са нови изложени в момента? Сапфир HD 4850 512MB GDDR3 Dual DVI Dual слот охладител HDTV Out PCI-E Купих го за £ 104, и да планират по играя някои игри, като светът на Warcraft, и може би някой стреля в UPS също. Благодарности |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Тя ще бъде по-голяма глоба за вашите цели. Всъщност имам един в компютъра ми в момента.
Защо не можете просто да го предат и да видим какво си мислиш?
|
|
|||
|
|||
|
Цитат:
Аз също питам в друга тема за това, което играта е добра, да видя другите темата и мнение, ако знаете някоя добрите: http://www.computer-juice.com/forums...rst-one-23435/ Благодаря. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Знаете ли инсталирате драйвери за него? "
Jumpyness звучи като компютри продължават да текат от борда на "карта".
|
|
|||
|
|||
|
Намерени проблема. Тя е била, защото Сим Сити бе определен за използване Хардуер оказване вместо Софтуер превръщането. Много гладко сега.
Благодаря на всички. |