![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jen strávil 500 liber na nový počítač, který jsem vybudoval sám. Mám Intel duální procesor, který je 3.0ghz, a ze 4 GB RAM DDR2 stejně. Můžete mi říct, je-li tato karta je dostačující pro většinu her, které jsou nové se v současné době? Sapphire HD 4850 512mb GDDR3 Duální DVI Duální slot cooler HDTV Out PCI-E Koupil jsem to za 104 liber, a plán na hraní některých her, jako je World of Warcraft, a možná některé střílet em up taky. Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bude více než dostačující pro vaše účely. Ve skutečnosti jsem jeden v mém počítači na chvíli. Proč jste jen dát to roztočit a podívejte se, co si myslíte?
|
| |||
| |||
| Citace:
Jsem rovněž žádají v jiném vlákno hra o tom, co je dobré, viz moje další vlákno a komentář, pokud znáte nějaké dobré jsou: http://www.computer-juice.com/forums...rst-one-23435/ Děkujeme vám. |
|
| |||
| |||
| Měli byste nainstalovat ovladače pro to? ' Jumpyness zvuky, jako je PC stále běží mimo palubě "karta".
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Nalezen problém. Bylo to proto, že Sim City byly nastaveny pomocí hardwarové renderování namísto Software rendering. Velmi hladký nyní. Díky všem. |