![]() |
|
| |||
| |||
| Απλά δαπανήθηκαν £ 500 για ένα νέο υπολογιστή, το οποίο χτίστηκε τον εαυτό μου. Έχω ένα επεξεργαστή διπλού πυρήνα Intel που είναι 3.0ghz και 4GB του DDR2 RAM επίσης. Μπορείτε να μου πείτε αν αυτή η κάρτα είναι αρκετά καλή για τα περισσότερα παιχνίδια τα οποία είναι νέα προβλέπονται αυτή τη στιγμή; Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 Dual DVI Dual slot cooler HDTV Out PCI-E Αγόρασα αυτό για £ 104, καθώς και σχέδιο για την αναπαραγωγή ορισμένων παιχνιδιών, όπως το World of Warcraft, και ίσως και μερικοί βλαστών em ups πολύ. Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό θα είναι πάνω από το πρόστιμο για τους σκοπούς σας. Στην πραγματικότητα έχω ένα σε υπολογιστή μου αυτή τη στιγμή. Γιατί δεν μπορείτε απλά δίνουν κάθε γύρο και να δούμε τι γνώμη έχεις;
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Είμαι, επίσης, ζητώντας σε άλλο νήμα σχετικά με το τι είναι καλό παιχνίδι, μου άλλο νήμα και να σχολιάσει εάν γνωρίζετε οποιαδήποτε καλά: http://www.computer-juice.com/forums...rst-one-23435/ Σε ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| Μήπως μπορείτε να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης για αυτό; ' Jumpyness ακούγεται σαν τον υπολογιστή του εξακολουθούν να εμφανίζονται στα ανοικτά του πλοίου "κάρτα".
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Βρέθηκε το πρόβλημα. Ήταν γιατί Sim City ήταν να καταστήσουν το υλικό που χρησιμοποιούν, αντί της Software ΔΖΚ. Πολύ καλή στιγμή. Ευχαριστώ όλους. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ξέρει κανείς μια πραγματικά καλή κάρτα ήχου περίπου 50 δολάρια; | εφευρέτης | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 8 | 6 Ιουν 2009 10:10 |
| Palit Radeon 4850 Graphics Card Problem | Pablo15 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 29 Μαΐου 2009 03:42 |
| Υποτιμάται Graphics Card? - Gigabyte HD 4850 512MB | CodeFreakC | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 18 Μαρ 2009 23:06 |
| Ψάχνετε για μια καλή κάρτα ATI | Kazzaz9 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 16 Ιαν 2009 15:29 |
| Sapphire HD2600XT θέματα - Παρακαλώ βοηθήστε. | Gamerz2006 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 30 Ιαν 2008 15:04 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |