![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dovoljno je potrošeno 500 £ na novom računalu, koji sam sagradio sebi. Imaš Intel Dual Core procesor koji je 3.0ghz, i 4GB of DDR2 RAM-a, kao dobro. Možete li reći mene ako ovaj kartica je dovoljno dobar za većinu novih igara koje su se u ovom trenutku? Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 Dual DVI Dual slot hladnjak Out HDTV PCI-E Ja kupio ovo za £ 104, a plan za igranje neke igre, kao što je svijet Warcraft, a možda neki pucati em up previše. Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To će biti više nego u redu za Vaše potrebe. U stvari imam jedno u mom računalu u ovom trenutku. Zašto ne samo omogućila spin i vidjeti što vi mislite?
|
| |||
| |||
| Quote:
Također sam u nekom drugom thread pitajući šta igra je dobra, vidi moje druge thread i komentar ako znate bilo koji dobar sam sebe: http://www.computer-juice.com/forums...rst-one-23435/ Hvala. |
|
| |||
| |||
| Jeste li instalirati drivere za nju? ' Jumpyness zvuči poput PC-a i dalje prikazuju isključivanje onboard "kartice".
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Pronađeno problem. To je zato što Sim City je bio postavljen na korištenje hardvera renderiranje umjesto Software renderiranje. Vrlo glatke sada. Hvala svima. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Se bilo tko znati stvarno dobra zvučna kartica oko 50 $? | izumitelj | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 8 | 6. lipnja 2009 10:10 |
| Palit Radeon 4850 Grafička kartica Problem | Pablo15 | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 29. svibanj 2009 03:42 |
| Potceniti Grafička kartica? - Gigabajt HD 4850 512MB | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitors | 2 | 18. ožujak 2009 23:06 |
| U potrazi za dobrom ATI kartice | Kazzaz9 | Graphics Cards & Monitors | 6 | 16 siječanj 2009 15:29 |
| Sapphire HD2600XT pitanja - Molim pomoć. | Gamerz2006 | Graphics Cards & Monitors | 9 | 30 siječanj 2008 15:04 |
| Thread Tools | |
| |