![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Csak a kiégett £ 500, egy új számítógépet, amit épített magam. Van egy Intel kétmagos processzort, amely 3.0ghz, és 4GB a DDR2 RAM is. Meg tudná mondani, ha ezt a kártyát nem elég jó a legtöbb új játékokat, amelyek az ebben a pillanatban? Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 Dual DVI Dual slot cooler HDTV kimenet PCI-E Megvettem ezt a 104 £, és a terv néhány játékot játszik, mint a World of Warcraft, és talán néhány lõj em ups is. Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem lesz nagyobb, mint a bírság a célra. Valójában van egy a számítógépet az adott pillanatban. Miért nem adja meg a spin és nézd, mit gondolsz?
|
| |||
| |||
| Idézet:
Én is azt kérdezi egy másik téma, hogy mi a játék jó, látom a többi szál és komment, ha tudod, olyan jók: http://www.computer-juice.com/forums...rst-one-23435/ Köszönöm. |
|
| |||
| |||
| Did you install drivers for it? " Jumpyness hangzik, mint a számítógép még mindig futnak ki a fedélzeten "kártya". |
|
| |||
| |||
| Megtaláltam a problémát. Ez azért volt, mert Sim City volt, hogy segítségével a hardver tetemeltakarítási helyett Software rendering. Nagyon sima most. Köszönet mindenkinek. |
![]() |
|
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Tudja valaki, egy nagyon jó hangkártya mintegy 50 $? | feltaláló | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 8 | 6. június 2009 10:10 |
| Palit Radeon 4850 grafikus kártya probléma | Pablo15 | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 29. május 2009 03:42 |
| Alulbecsülik Grafikus kártya? - Gigabyte HD 4850 512MB | CodeFreakC | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 18. március 2009 23:06 |
| Keresek egy jó ATI kártya | Kazzaz9 | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 16. január 2009 15:29 |
| Sapphire HD2600XT kérdések - Kérem, segítsen. | Gamerz2006 | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 30. január 2008 15:04 |
| Téma eszközök | |
| |