![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Len strávil 500 libier na nový počítač, ktorý som vybudoval sám. Mám Intel duální procesor, ktorý je 3.0ghz, a zo 4 GB RAM DDR2 rovnako. Môžete mi povedať, ak je táto karta je dostatočné pre väčšinu hier, ktoré sú nové sa v súčasnej dobe? Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 Duálny DVI Duální slot cooler HDTV Out PCI-E Kúpil som to za 104 libier, a plán na hranie niektorých hier, ako je World of Warcraft, a možno niektoré strieľať em up taky. Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bude viac ako dostatočné pre vaše účely. V skutočnosti som jeden v mojom počítači na chvíľu. Prečo ste len dať to roztočiť a pozrite sa, čo si myslíte?
|
| |||
| |||
| Citácia:
Som tiež žiadajú v inom vlákno hra o tom, čo je dobré, pozri moje ďalšie vlákno a komentár, ak poznáte nejaké dobré sú: http://www.computer-juice.com/forums...rst-one-23435/ Ďakujeme vám. |
|
| |||
| |||
| Mali by ste nainštalovať ovládače pre to? ' Jumpyness zvuky, ako je PC stále beží mimo palube "karta".
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Nájdený problém. Bolo to preto, že Sim City boli nastavené pomocou hardvérové renderovanie namiesto Software rendering. Veľmi hladký teraz. Vďaka všetkým. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Vie to niekto naozaj dobrý zvukové karty okolo 50 dolárov? | vynálezca | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 8 | 6. júna 2009 10:10 |
| Palit Grafické karty Radeon 4850 Problem | Pablo15 | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 29. máj 2009 03:42 |
| Podceňovať grafických kariet? - Gigabyte HD 4850 512 mb | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitory | 2 | 18. marca 2009 23:06 |
| Hľadáte dobrý ATI kartu | Kazzaz9 | Graphics Cards & Monitory | 6 | 16. január 2009 15:29 |
| Sapphire HD2600XT otázky - Prosím pomôžte. | Gamerz2006 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 30. januára 2008 15:04 |
| Thread Tools | |
| |