![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Довољно је потрошено 500 £ на новом рачунару, који сам саградио себи. Имаш Интел Дуал Цоре процесор који је 3.0гхз, и 4ГБ оф ДДР2 РАМ-а, као добро. Можете ли рећи мене ако овај картица је довољно добар за већину нових игара које су се у овом тренутку? Саппхире ХД 4850 512МБ ГДДР3 Дуал ДВИ Дуал слот хладњак Оут ХДТВ ПЦИ-Е Ја купио ово за 104 £, а план за играње неке игре, као што је свет Уарцрафт, а можда неки пуцати ем уп превише. Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То ће бити више него у реду за Ваше потребе. У ствари имам једно у мом рачунару у овом тренутку. Зашто не само омогућила Спин и видети шта ви мислите?
|
| |||
| |||
| Куоте:
Такође сам у неком другом тхреад питајући шта игра је добра, види моје друге тхреад и коментар ако знате било који добар сам себе: хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс...рст-оне-23435/ Хвала. |
|
| |||
| |||
| Јесте ли инсталирате дривер за њу? ' Јумпынесс звучи попут ПЦ-а и даље приказују искључивање онбоард "картице".
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Пронађено проблем. То је зато што Сим Циты је био постављен на коришћење хардвера приказивање уместо Софтуаре приказивање. Врло глатке сада. Хвала свима. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Се било ко кноткле стварно добра звучна картица око 50 $? | изумитељ | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 8 | 6. јуна 2009 10:10 |
| Палит Радеон 4850 Графичка картица Проблем | Пабло15 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 29 мај 2009 03:42 |
| Потценити Графичка картица? - Гигабајт ХД 4850 512МБ | ЦодеФреакЦ | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 18 март 2009 23:06 |
| У потрази за добром АТИ картице | Каззаз9 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 16 јануар 2009 15:29 |
| Саппхире ХД2600КСТ питања - Молим помоћ. | Гамерз2006 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 30 јануар 2008 15:04 |
| Тхреад Тоолс | |
| |