![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Витратили £ 500 на новий комп'ютер, який я збудував сам. Intel отримала двоядерний процесор якого 3.0 GHz, і 4 Гб оперативної пам'яті DDR2 також. Чи можете ви сказати мені, якщо ця картка є досить гарні для більшості ігор, які є новими справжнього моменту? Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 Dual DVI Dual Slot Cooler HDTV Out PCI-E Я купила це за £ 104, і в плані грає на деяких іграх, як World Of Warcraft, і, можливо, деякі підйоми стріляти EM теж. Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це буде більше, ніж штраф для ваших цілей. Насправді мене є в моєму комп'ютері в даний момент. Чому б вам не дати йому спину і подивіться, що ви думаєте?
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я також просив в іншому потоці про те, що гра хороша, див мої інші нитки і коментар, якщо ви що-небудь хороше з них: http://www.computer-juice.com/forums...rst-one-23435/ Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви встановите драйвера для нього? ' Jumpyness звучить як комп'ютер все ще працює від бортового "карта".
|
| |||
| |||
| Знайдено проблеми. Саме з-Sim City була створена з використанням апаратних засобів для надання замість того, щоб програмне забезпечення для рендеринга. Дуже гладка зараз. Спасибо всем. |