по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Добър графични карти

Reply

Нишка Инструменти
Old 2 октомври 2007, 02:59
Член Група

Default Добър графични карти

Аз съм изграждане на бюджета за игри PC. Досега съм купува комплект с дънната платка ASUS (ASUS M2N-SLI Deluxe + AMD X2 Dual Core 5600) с 2GB на RAM. Аз също си купи 580 вата Hiper захранване на ANTEC деветстотин Ultimate Gamer случай и последната нощ 250GB HDD. Досега общата цена е около £ 350 (по-малко мисля). Все пак имам само има 64MB графична карта . Както и да е, имам нужда от PCI-E графична карта с бюджет от около £ 100, не трябва да бъде точно £ 100 или под £ 100. Само около тази цена. Какво ще препоръчате?
Old 2 октомври 2007, 03:40
Модератор Група

DX10 или DX9?
Твърди Gamer или случайни?

Моята система: Някои други любовник!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (акционерно волта)
Дънната платка:
BIOSTAR TPower I45
RAM памет:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Графична карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Hard Drive (и):
2
Оптично устройство (а):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Дело / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охлаждане:
Биг тайфун VX
Мрежа / Интернет:
Chorus / НПК 20MB
Монитор (и):
Acer X223W 22 "широкоекранен 1680 × 105
Операционна система (и):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 2 октомври 2007, 03:52
Член Група

Когато приятелката ми не е наоколо, хардкор Gamer LOL. Когато тя е около Аз не се играят, защото тя няма да споделите с мен! Също така съм на Windows XP, а не Vista.
Old 2 октомври 2007, 04:03
Модератор Група

LOL
Така ще можете да използвате Vista или XP
Ако XP отколкото Предлагам това което е сделка
Или, ако сте с Vista, отколкото предполагат това
Забележка че 8600 не е толкова мощна като X1950pro, но тя не подкрепя DX10

Old 2 октомври 2007, 04:07
Член Група

Аз ще бъда с XP. А мой приятел ми каза, че ATI са глупости и да се получи NVidia. Да не сте съгласни? На тази цена, както и аз може да получи 2 за двоен графики!
Old 2 октомври 2007, 04:14
Модератор Група

Да, за какво ви е бюджет 1950 е начинът, по който да се
Ако искате да похарчите около £ 600 + NVidia, отколкото да имат най-бързите карти в света (на склад), но както казах за бюджета / изпълнение на горепосочените карти е най-добре

Освен, че си приятел, не знам много, тъй като сегашното световен рекорд в 3dmark06 (а графики бенчмаркинг инструмент) се държи от ATI 2x2900xt (на течно охлаждане)

Old 2 октомври 2007, 04:16
Модератор Група

Човекът спре редактирате вашите мнения Вие правите мината изглеждат те няма смисъл!

Old 2 октомври 2007, 04:18
Член Група

LOL извинявай! Аз редактирани, че последното мнение два пъти!
Old 2 октомври 2007, 04:19
Модератор Група

Имате SLI дънната ви трябва Crossfire дънната да тече два часа 1950pros

Промени: Така че, ако ти се ще да се използват два карти ще трябва да купуват NVidia карти, но и за леко повишение на ефективността ще получите това просто не е наистина си заслужава

Old 2 октомври 2007, 04:26
Член Група

Бах, че е гадно! Какво NVidia карта ще ви препоръча за XP?
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Може ли някой харесвам Препоръчайте лаптоп с добра графика. angy141 Лаптопи, Mobiles & текст 4 27-ми септември 2009 г. 09:45
Нова графична карта - разплащателна карта = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Графика на карти & Монитори 9 5-и парламентарен Aug 2009 08:44
Каква графична карта е добро за моя компютър? motolel Графика на карти & Монитори 10 18 Март 2009 03:18
Добър PCI-изразят графична карта за 250 вата Захранване 450 вата Макс kristalwilder Графика на карти & Монитори 3 10 Март 2009 15:59
Колко добре би тази графична карта бъде? Карл Графика на карти & Монитори 4 27 ноември 2007 12:34
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc