![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм изграждане на бюджета за игри PC. Досега съм купува комплект с дънната платка ASUS (ASUS M2N-SLI Deluxe + AMD X2 Dual Core 5600) с 2GB на RAM. Аз също си купи 580 вата Hiper захранване на ANTEC деветстотин Ultimate Gamer случай и последната нощ 250GB HDD. Досега общата цена е около £ 350 (по-малко мисля). Все пак имам само има 64MB графична карта . Както и да е, имам нужда от PCI-E графична карта с бюджет от около £ 100, не трябва да бъде точно £ 100 или под £ 100. Само около тази цена. Какво ще препоръчате? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DX10 или DX9? Твърди Gamer или случайни?
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Когато приятелката ми не е наоколо, хардкор Gamer LOL. Когато тя е около Аз не се играят, защото тя няма да споделите с мен! Също така съм на Windows XP, а не Vista. |
|
| |||
| |||
| LOL Така ще можете да използвате Vista или XP Ако XP отколкото Предлагам това което е сделка Или, ако сте с Vista, отколкото предполагат това Забележка че 8600 не е толкова мощна като X1950pro, но тя не подкрепя DX10
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Аз ще бъда с XP. А мой приятел ми каза, че ATI са глупости и да се получи NVidia. Да не сте съгласни? На тази цена, както и аз може да получи 2 за двоен графики! |
|
| |||
| |||
| Да, за какво ви е бюджет 1950 е начинът, по който да се Ако искате да похарчите около £ 600 + NVidia, отколкото да имат най-бързите карти в света (на склад), но както казах за бюджета / изпълнение на горепосочените карти е най-добре Освен, че си приятел, не знам много, тъй като сегашното световен рекорд в 3dmark06 (а графики бенчмаркинг инструмент) се държи от ATI 2x2900xt (на течно охлаждане)
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Човекът спре редактирате вашите мнения Вие правите мината изглеждат те няма смисъл!
|
| |||
| |||
| LOL извинявай! Аз редактирани, че последното мнение два пъти! |
|
| |||
| |||
| Имате SLI дънната ви трябва Crossfire дънната да тече два часа 1950pros Промени: Така че, ако ти се ще да се използват два карти ще трябва да купуват NVidia карти, но и за леко повишение на ефективността ще получите това просто не е наистина си заслужава
|
| |||
| |||
| Бах, че е гадно! Какво NVidia карта ще ви препоръча за XP? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Може ли някой харесвам Препоръчайте лаптоп с добра графика. | angy141 | Лаптопи, Mobiles & текст | 4 | 27-ми септември 2009 г. 09:45 |
| Нова графична карта - разплащателна карта = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Графика на карти & Монитори | 9 | 5-и парламентарен Aug 2009 08:44 |
| Каква графична карта е добро за моя компютър? | motolel | Графика на карти & Монитори | 10 | 18 Март 2009 03:18 |
| Добър PCI-изразят графична карта за 250 вата Захранване 450 вата Макс | kristalwilder | Графика на карти & Монитори | 3 | 10 Март 2009 15:59 |
| Колко добре би тази графична карта бъде? | Карл | Графика на карти & Монитори | 4 | 27 ноември 2007 12:34 |
| Нишка Инструменти | |
| |