menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Dobré grafické karty

Reply

Thread Nástroje
Old 2. října 2007, 02:59
Člen Skupina

Default Dobré grafické karty

Jsem stavební rozpočet herní PC. Zatím jsem koupil desku ASUS bundle s (ASUS M2N-SLI Deluxe + AMD X2 Duální Core 5600) s 2 GB RAM. Také jsem koupil 580 watt Hiper napájení, Antec Nine Hundred Ultimate Gamer případu a poslední noci 250gigabajt HDD. Zatím celková cena se pohybuje okolo 350 liber (něco méně myslím). Nicméně jsem dostal jen 64 MB grafická karta . Takže, potřebuju PCI-E grafické karty s rozpočtem kolem 100 liber, nemusí být přesně 100 liber nebo pod 100 liber. Jen kolem této ceny. Co byste doporučit?
Old 2. října 2007, 03:40
Moderátor skupiny

DX9 a DX10?
Hardcore Gamer nebo skok?

Můj systém: Některé další milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základní deska:
BIOSTAR TPower I45
Paměť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chlazení:
Big Typhoon VX
Síť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokoúhlý 1680 x 105
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 2. října 2007, 03:52
Člen Skupina

Když moje přítelkyně není kolem, hardcore hráč lol. Když se kolem I don't get hrát, protože ona nebude dejte mi! Také jsem v systému Windows XP, Vista není.
Old 2. října 2007, 04:03
Moderátor skupiny

válet se
Takže budete pomocí Vista nebo XP
Pokud XP než Navrhuji tento , která je výhodná koupě
Nebo pokud používáte Vista než Navrhuji tento
Poznámka 8600, že není tak silný jako X1950pro ale podpora DX10

Old 2. října 2007, 04:07
Člen Skupina

I bude používat XP. A můj přítel mi říká, ATI jsou svinstvo a získat nVidia. Myslíte si nesouhlasit? Za tuto cenu, bych mohl i dostat 2 pro duální grafikou!
Old 2. října 2007, 04:14
Moderátor skupiny

Ano, za to, co váš rozpočet je 1950 je cesta
Pokud chcete strávit asi 600 liber + než ano Nvidia mají nejrychlejší kartu na světě (v parku), ale jak jsem řekl o rozpočtu na výkon výše karta je nejlepší

Asi jste také přítel neví mnoho, jak je současný světový rekord v 3DMark06 (grafický nástroj benchmarkingu) se koná od ATI 2x2900xt to (kapalné ochlazenou)

Old 2. října 2007, 04:16
Moderátor skupiny

Muž přestal editace vaše příspěvky chcete vytvořit dolu vypadat, že se žádný smysl!

Old 2. října 2007, 04:18
Člen Skupina

Lol promiň! I upravován, že poslední příspěvek dvakrát!
Old 2. října 2007, 04:19
Moderátor skupiny

Máte SLI desce potřebujete CrossFire desce běžet dva 1950pros

Edit: takže pokud budete používat dvě karty budete muset kupovat karty Nvidia, ale za mírný nárůst výkonu Vám to prostě není opravdu stojí za to

Old 2. října 2007, 04:26
Člen Skupina

Bah, že na hovno! Co nVidia karty byste doporučit pro XP?
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Prosím, může někdo doporučit notebook s dobrou grafiku. angy141 Notebooky, Mobily a PDA 4 27.září 2009 09:45
Nová grafická karta - Běžné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Graphics Cards & Monitory 9 5. Srpna 2009 08:44
Jaké grafické karty je dobré pro můj počítač? motolel Graphics Cards & Monitory 10 18. března 2009 03:18
Dobrý PCI-Express grafickou kartu pro 250w Napájení 450 w Max kristalwilder Graphics Cards & Monitory 3 10. březen 2009 15:59
Jak moc by tuto grafickou kartu je? Carl Graphics Cards & Monitory 4 27. listopadu 2007 12:34
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.