![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem stavební rozpočet herní PC. Zatím jsem koupil desku ASUS bundle s (ASUS M2N-SLI Deluxe + AMD X2 Duální Core 5600) s 2 GB RAM. Také jsem koupil 580 watt Hiper napájení, Antec Nine Hundred Ultimate Gamer případu a poslední noci 250gigabajt HDD. Zatím celková cena se pohybuje okolo 350 liber (něco méně myslím). Nicméně jsem dostal jen 64 MB grafická karta . Takže, potřebuju PCI-E grafické karty s rozpočtem kolem 100 liber, nemusí být přesně 100 liber nebo pod 100 liber. Jen kolem této ceny. Co byste doporučit? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DX9 a DX10? Hardcore Gamer nebo skok?
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Když moje přítelkyně není kolem, hardcore hráč lol. Když se kolem I don't get hrát, protože ona nebude dejte mi! Také jsem v systému Windows XP, Vista není. |
|
| |||
| |||
| válet se Takže budete pomocí Vista nebo XP Pokud XP než Navrhuji tento , která je výhodná koupě Nebo pokud používáte Vista než Navrhuji tento Poznámka 8600, že není tak silný jako X1950pro ale podpora DX10
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| I bude používat XP. A můj přítel mi říká, ATI jsou svinstvo a získat nVidia. Myslíte si nesouhlasit? Za tuto cenu, bych mohl i dostat 2 pro duální grafikou! |
|
| |||
| |||
| Ano, za to, co váš rozpočet je 1950 je cesta Pokud chcete strávit asi 600 liber + než ano Nvidia mají nejrychlejší kartu na světě (v parku), ale jak jsem řekl o rozpočtu na výkon výše karta je nejlepší Asi jste také přítel neví mnoho, jak je současný světový rekord v 3DMark06 (grafický nástroj benchmarkingu) se koná od ATI 2x2900xt to (kapalné ochlazenou)
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Muž přestal editace vaše příspěvky chcete vytvořit dolu vypadat, že se žádný smysl!
|
| |||
| |||
| Lol promiň! I upravován, že poslední příspěvek dvakrát! |
|
| |||
| |||
| Máte SLI desce potřebujete CrossFire desce běžet dva 1950pros Edit: takže pokud budete používat dvě karty budete muset kupovat karty Nvidia, ale za mírný nárůst výkonu Vám to prostě není opravdu stojí za to
|
| |||
| |||
| Bah, že na hovno! Co nVidia karty byste doporučit pro XP? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Prosím, může někdo doporučit notebook s dobrou grafiku. | angy141 | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 27.září 2009 09:45 |
| Nová grafická karta - Běžné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. Srpna 2009 08:44 |
| Jaké grafické karty je dobré pro můj počítač? | motolel | Graphics Cards & Monitory | 10 | 18. března 2009 03:18 |
| Dobrý PCI-Express grafickou kartu pro 250w Napájení 450 w Max | kristalwilder | Graphics Cards & Monitory | 3 | 10. březen 2009 15:59 |
| Jak moc by tuto grafickou kartu je? | Carl | Graphics Cards & Monitory | 4 | 27. listopadu 2007 12:34 |
| Thread Nástroje | |
| |