μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Καλή κάρτα γραφικών

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 2ης Οκτωβρίου 2007, 02:59
Μέλος Ομάδα

Είμαι οικοδόμηση ενός προϋπολογισμού PC gaming. Μέχρι στιγμής έχω αγοράσει ένα πακέτο με μητρική πλακέτα ASUS (ASUS M2N-SLI Deluxe + AMD X2 Dual Core 5600) με 2GB RAM. Επίσης, αγόρασα ένα 580 watt Hiper τροφοδοτικό, το Antec Nine Hundred Ultimate Gamer υπόθεση και χθες το βράδυ ένας 250GB HDD. Μέχρι στιγμής έχει συνολικό κόστος περίπου £ 350 (λίγο λιγότερο νομίζω). Ωστόσο έχω μόνο έχεις κάρτα γραφικών 64MB . Τέλος πάντων, θέλω μια PCI-E κάρτες γραφικών, με προϋπολογισμό της τάξης των £ 100, δεν χρειάζεται να είναι ακριβώς κάτω από £ 100 ή £ 100. Ακριβώς γύρω από την τιμή αυτή. Τι θα συνιστούσατε;
Old 2ης Οκτωβρίου 2007, 03:40
Συντονιστής Ομάδας

DX10 ή DX9;
Hardcore Gamer ή περιστασιακά;

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 2ης Οκτωβρίου 2007, 03:52
Μέλος Ομάδα

Όταν η φιλενάδα μου δεν είναι κοντά, hardcore gamer lol. Όταν είναι κοντά μου δεν έχουν να παίξουν γιατί δεν θα επιτρέψτε μου! Επίσης, είμαι σε Windows XP, δεν Vista.
Old 2ης Οκτωβρίου 2007, 04:03
Συντονιστής Ομάδας

γελάω δυνατά
Έτσι θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε XP ή Vista
Αν XP από Προτείνω αυτό το οποίο είναι καθήκον της
Ή, εάν χρησιμοποιείτε Vista από Προτείνω αυτό
Σημείωση ότι το 8600 δεν είναι τόσο ισχυρό που η X1950pro αλλά υποστήριξη DX10

Old 2ης Οκτωβρίου 2007, 04:07
Μέλος Ομάδα

Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε XP. Ένας φίλος μου μου λέει ATI είναι χάλια και να nVidia. Μήπως διαφωνείτε; Σε αυτή την τιμή, θα πάρετε και 2 για τη διπλή γραφικά!
Old 2ης Οκτωβρίου 2007, 04:14
Συντονιστής Ομάδας

Ναι, για ό, τι ο προϋπολογισμός σας είναι το 1950 είναι ο τρόπος για να προχωρήσουμε
Αν θέλετε να δαπανήσουν περίπου £ 600 + από ναι Nvidia έχουν την ταχύτερη κάρτα στον κόσμο (σε υλικό), αλλά όπως είπα για προϋπολογισμού / εκτέλεση των ανωτέρω κάρτα είναι καλύτερη

Επίσης Μάλλον φίλη σας δεν γνωρίζει πολλά, όπως το σημερινό παγκόσμιο ρεκόρ στο 3dmark06 (α γραφικά εργαλείο συγκριτικής αξιολόγησης) κατέχεται από την ATI 2x2900xt (υδρόψυκτοι)

Old 2ης Οκτωβρίου 2007, 04:16
Συντονιστής Ομάδας

Man σταματήσει την επεξεργασία σας θέσεις που σας κάνουν να φαίνεται σαν δικό μου δεν κάνουν αίσθηση!

Old 2ης Οκτωβρίου 2007, 04:18
Μέλος Ομάδα

Lol sorry! I edited ότι την τελευταία φορά μετά δύο φορές!
Old 2ης Οκτωβρίου 2007, 04:19
Συντονιστής Ομάδας

Έχετε μια SLI μητρική πλακέτα χρειάζεστε μια μητρική πλακέτα διασταυρούμενα πυρά να εφαρμόζουν δύο 1950pros

Επεξεργασία: οπότε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε δύο κάρτες σας θα πρέπει να αγοράσουν Nvidia κάρτες, αλλά για μικρή αύξηση των επιδόσεων θα πάρετε αυτό ακριβώς δεν είναι πραγματικά αξίζει τον κόπο

Old 2ης Οκτωβρίου 2007, 04:26
Μέλος Ομάδα

BAH ότι είναι χάλια! Τι nVidia κάρτας θα σας συστήσει για XP;
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.