manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Dobro grafičkom karticom

Reply

Thread Tools
Old 2. listopad 2007, 02:59
Member Group

Default Dobro grafičkom karticom

I'm building proračun gaming PC. Do sada sam kupila jedan paket sa ASUS matična ploča (ASUS M2N-SLI Deluxe AMD + X2 Dual Core 5600) sa 2GB RAM-a. Također sam kupio 580 Watt Hiper napajanja, Antec je devet stotina Ultimate Gamer case i sinoć jedan 250GB HDD. Do sada je ukupni trošak je oko £ 350 (malo manje mislim). Ipak sam samo dobio 64MB grafička kartica . Inače, trebam PCI-E grafičke kartice s proračunom od oko £ 100, ne mora biti točno ili ispod £ 100 £ 100. Dovoljno je da se oko cijene. Što biste preporučili?
Old 2. listopad 2007, 03:40
Moderator / ica grupe

DX9 ili DX10?
Hardcore Gamer ili casual?

My System: Nekih drugih ljubavnika!

Procesor (i):
E8500 E0@4.1Ghz (zaliha volts)
Matične ploče:
BIOSTAR TPower I45
RAM memorija:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Grafička kartica (e):
X1950 Pro
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
2
Optički pogon (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hlađenje:
Big tajfun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacijski sustav (e):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 2. listopad 2007, 03:52
Member Group

Kad je moja cura nije okolo, hardcore igrač lol. Kad je oko I don't get to play jer ona neće pustiti mene! Isto tako sam na Windowsima XP, a ne Vista.
Old 2. listopad 2007, 04:03
Moderator / ica grupe

lol
Tako će vam biti koristeći Vidik ili XP
Ako je XP nego predlažem ovo što je jeftino
Ili ako koristite Vidik nego predlažem ovo
Napomena da 8600 nije tako moćno kao X1950pro, ali on ne podržava DX10

Old 2. listopad 2007, 04:07
Member Group

Ja ću biti koristeći XP. A moj prijatelj reći mene ATI su sranje i da se nVidia. Zar se ne slažete? U to je cijena, ja mogu dobiti kao i 2 za dual graphics!
Old 2. listopad 2007, 04:14
Moderator / ica grupe

Da, za što je proračun za 1950 je put to ići
Ako želite provesti oko £ 600 + nego da Nvidia imaju najbrže kartice na svijetu (na zalihe), ali kao što sam rekao za proračun / izvođenje navedenih kartica je najbolja

Također mislim ti prijatelju ne zna puno, jer je trenutni svjetski rekord u 3dmark06 (a grafika benchmarking alat) održana je od ATI-a 2x2900xt (tekućinom hlađeni)

Old 2. listopad 2007, 04:16
Moderator / ica grupe

Čovjek zaustavi uređivanje vaše postove vi ste izradu minskih izgledaju oni čine nema smisla!

Old 2. listopad 2007, 04:18
Member Group

Lol žao! I edited da zadnji post dvaput!
Old 2. listopad 2007, 04:19
Moderator / ica grupe

Imate SLI matična ploča potreban vam je unakrsna vatra matičnu ploču za prikazivanje dva 1950pros

Edit: pa ako se ide na korištenje dvije kartice koje ćete morati kupiti Nvidia kartice, ali za obavljanje blagi porast ćete dobiti samo ona nije stvarno isplati

Old 2. listopad 2007, 04:26
Member Group

BiH koja je sranje! Što nVidia kartice bi li mi preporučiti za XP?
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Može netko molimo vas preporučite laptop sa Dobra grafika. angy141 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 4 27 rujan 2009 09:45
Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Graphics Cards & Monitors 9 5. kolovoz 2009 08:44
Koja grafička kartica je dobro za moje računalo? motolel Graphics Cards & Monitors 10 18. ožujak 2009 03:18
Dobro PCI-Express Grafička kartica za 250w Napajanje 450w Max kristalwilder Graphics Cards & Monitors 3 10. ožujak 2009 15:59
Kako bi se ova dobra grafička kartica biti? Carl Graphics Cards & Monitors 4 27. studeni 2007 12:34
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.